X-Files

Documentele oficiale ale FBI care confirmă că suntem periodic vizitați de ființe din alte dimensiuni

Este surprinzător faptul că FBI-ul a demonstrat un interes în studiul fenomenelor OZN? Este posibil ca filmele de SF să fie de fapt bazate pe evenimente reale, sau mai bine zis  “scurgeri” acordate de guvern pentru a crește în mod deliberat gradul de conștientizare în rândul populației?

În 2011, după ce unele documente au fost “declasificate”, un raport scris de către un agent special al FBI în 1947 a ajuns la publicul larg. Agentul special FBI, locotenent colonel a cărui identitate a rămas anonimă (securitate națională) aduna numeroase date privind fenomenele OZN după intervieări și studierea fenomenului ani de zile.

În conformitate cu rapoartele și documentele “declasificate”, am fost vizitați de numeroase specii extraterestre, unele dintre acestea, nu sunt doar de pe alte planete, ci și din alte dimensiuni. Unele dintre aceste ființe provin dintr-un pan eteric coexistent cu universul nostru fizic. Aceste “entități”, care s-ar putea “materializa” pe planeta noastră au infațișarea unor figuri gigantice translucide.

Mai jos avem o transcriere a unora dintre cele mai importante detalii ale raportului:

  1. O parte din discurile transporta echipaje, altele sunt controlate de la distanță
  2. Misiunea lor este pașnică. Vizitatorii contemplează cu ideea stabilirii pe această planetă
  3. Acești vizitatorii sunt umanoizi dar mult mai mari în dimensiune
  4. Nu sunt oameni ce au trăit pe Pământ, vin din propria lor lume
  5. Nu provin de pe o planeta ca sens uzual al cuvântului, ci de la o planetă care se întrepătrunde cu propria noastră și nu este perceptibil pentru noi, aflându-se in plan eteric
  6. Vizitatorii și ambarcațiunile lor, se materializează automat la intrarea în rata vibratorie a materiei noastre dense
  7. Discurile poseda un tip de energie radiantă sau o rază, care poate dezintegra cu ușurință orice navă care atacă. Ei reintră în eteric când vor și tot așa pur și simplu dispar din viziunea noastră, fără urmă

8.Regiunea din care provin nu este “planul astral”, dar corespunde cu denumirea de Lokas sau Talas. Cercetătorii           din domeniul esoteric vor înțelege acești termeni.

  1. Probabil nu pot fi contactati prin radio, dar, este posibil sa fie detectati de radar

FBI - Documentele oficiale ale FBI care confirmă că suntem periodic vizitați de ființe din alte dimensiuni

Addendum: Cele Lokas sunt formă ovală, ovale lungime caneluri cu un metal-resistaning căldură sau aliaj nu sunt încă cunoscute cușcă din față conține comenzile, partea de mijloc a laborator; spate conține armament, care constă în principal dintr-un aparat de energie puternica, probabil, o rază.

loading...

Care sunt gândurile tale pe acest subiect? Dacă aceste fiinte ne-au vizitat  în ultimii 50-60 de ani, este posibil ca aceleași ființe să ne fi vizitat acum sute și mii ani în urmă? Este posibil ca aceste ființe să fi influențat civilizația, așa cum o știm astăzi? Și este posibil ca acele ființe să influențeze în continuare modul de viață pe Pământ?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top