Take a fresh look at your lifestyle.

Documentele KGB arată că Marea Piramidă a fost o mașinărie care modifica razele cosmice

Marea piramidă din Egipt are „puteri de a modifica razele cosmice”, conform documentelor secrete KGB care susțin că piramida este strâns legată de Pământ. Cea mai înaltă piramidă construită vreodată în Egipt, Marea Piramida, a fost considerată o „minunăție a lumii” de către scriitorii antici.

Marea Piramidă, o mașinărie cu scop precis?

Istoria ne învață că în urmă cu 4500 de ani, vechii egipteni au construit Marea Piramidă din Giza ca mormânt pentru Faraon Khufu, cunoscut și sub numele de Cheops. Această piramidă avea rolul de a-l duce pe faron în viața de apoi.

Ciudat este că nicio mumie nu a fost descoperită în nicio piramidă, motiv pentru care specialiștii de la fosta agenție rusă, KGB, au început să-și pună diverse întrebări și să facă cercetări. 

Potrivit documentelor secrete ale KGB, oamenii de știință au început să se întrebe dacă întregul platou din Giza a fost proiectat pentru un alt scop.

În documentarul Dosarele paranormale ale KGB, se pune întrebarea dacă această piramidă nu a fost construită cu totul alt scop. Există specialiști care consideră că Marea Piramidă este de fapt o mașinărie imensă, care a jucat un rol extrem de important în captarea razelor cosmice și transformarea lor.

Piramidele transformă razele cosmice

Relația dintre înălțimea piramidei și perimetrul piramidei este aceeași cu relația dintre raza Pământului și circumferința Pământului. 

Loading...

Astfel, puteți vedea că piramida este ceva asemănător unei reprezentări tridimensionale triunghiulare a unei emisfere care ar putea sugera că există un motiv pentru ca piramida să rezoneze atât de bine cu Terra. Cercetătorul concluzionează că „piramidele au puteri de a modifica razele cosmice”.

Piramidele sunt, de fapt, prisme mari, capabile să concentreze energia. Capturarea luminii stelare ar iniția un proces care ar transforma Marea Piramidă într-un emițător interstelar. 

Marea Piramidă și Axa Star

Teoreticienii susțin că cele trei piramide și Sfinxul ar putea fi părți integrale ale unei mașini imense proiectate de inginerii din spațiu. Conform rapoartelor științifice, toate monumentele din Giza sunt conectate printr-un mecanism principal de control în cadrul Marii Piramide

piramida energie

În interiorul Marii Piramide, un pasaj duce la camera regelui, iar pe sarcofag există un tunel pe care unii îl numesc axa stelei . Când are loc o aliniere specifică, lumina stelei trece prin axă. 

Acești oameni de știință susțin că energia radiantă care lovește sarcofagul ar putea să înceapă ceva de genul unei reacții de fuziune la rece. Structura prismei va mări și transfera energia către alte monumente.

loading...

Comentariile sunt închise.