X-Files

Documentele declasificate ale armatei rusești arată că obiectele submarine neidentificate sunt o realitate

O serie de documente declasificate ale marinei ruseşti arată că obiectele submarine neidentificate (OSN) sunt o realitate.

Odată cu trecerea anilor şi cu noile secrete care sunt prezentate publicului larg, un nou termen tinde să ia amploare. Este vorba despre OSN sau obiectele submarine neidentificate, care conform rapoartelor declasificate ale armatei din Rusia, există şi îşi desfăşoară activitatea în toate mările şi oceanele globului.

Rapoartele, care în perioada URSS purtau marca top secret, prezintă cu lux de amănunte diverse obiecte, de diferite forme, care există în mări şi oceane. Aceste obiecte neidentificate folosesc o tehnologie extrem de avansată, imposibil de înţeles omului actual. Din acest motiv, se crede că aceste OSN aparţin unei civilizaţii extrem de avansate şi sunt similare cu deja celebrele OZN-uri.

Fostul ofiţer al armatei ruseşti, Vladimir Azhazha, a prezentat publicului larg mai multe cazuri ale întâlnirii cu aceste obiecte necunoscute. Ele dezvoltă viteze extrem de mari, de exemplu cel mai rapid submarin al armatei ruseşti a fost K-222, care putea atinge o viteză de 44 noduri pe oră, adică doar 80 km / h, în timp ce un OSN poate dezvolta 230-250 de noduri pe oră.

Un caz impresionant s-a petrecut în preajma Triunghiului Bermudelor, când submarinul comandat de căpitanul Yuri Beketov s-a întâlnit cu 6 astfel de nave bizare. Ele se deplasau cu viteze impresionante prin apă şi au urmărit submarinul rusesc până acesta a atins un punct strategic, după care au ieşit din apă şi au zburat dincolo de atmosfera planetei.

Căpitanul a scris în jurnalul de bord că aceste obiecte de origine necunoscute au sfidat orice lege a fizicii şi că folosesc o tehnologie imposibil de înţeles. Concluzia a fost una simplă, că obiectele misterioase sunt de origine extraterestră şi din motive de securitate naţională raportul a fost făcut secret.

loading...

osn - Documentele declasificate ale armatei rusești arată că obiectele submarine neidentificate sunt o realitate

Un alt raport consemnează un alt obiect necunoscut care a fost detectat în Lacul Baikal la o adâncime de 50 de metri. Au fost trimişi numeroşi scafandri pentru a descoperi despre ce este vorba şi atunci când s-au apropiat de nava suspectă, au dat nas în nas cu nişte creaturi înfiorătoare. Numeroşi scafandri au murit şi doar patru au supravieţuit ca prin minune pentru că au ieşit din apă cu răni foarte grave.

Ufologii sunt de părere că această specie extraterestră, care deţine aceste nave, are numeroase baze submarine. Aceasta este cauza pentru care mările şi oceanele sunt împânzite de aceste OSN-uri.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top