Documente Wikileaks: ”Papa știe că extratereștrii există și că vor să ajute oamenii, dar un război spațial este iminent ”

Documente Wikileaks: Papa cunoaște existența și intențiile extratereștrilor, care sunt foarte bune. Ei ar vrea să ajute omenirea în procesul de evoluție, dar urmează un război în Cosmos și nu au timp, susține un fost astronaut NASA.

Într-un articol publicat de ziarul britanic, The Sun, se face referire la un mail celebru, pe care fostul astronaut NASA, Edgar Mitchell, i l-a trimis politicianului american John Podesta. În acest mail, pus la dispoziția publicului larg de Wikileaks, fostul astronaut NASA îi mărturisește politicianului american, că Papa cunoaște cu exactitate povestea extratereștrilor.

Aceștia ar vrea să ne ajute în dezvoltarea noastră ca oameni, dar momentan este practic imposibil pentru că un război cosmic este pe cale să înceapă și ei trebuie să participe la acest conflict global.

Mai mult de atât, un alt punct interesant este că acești extratereștrii își doresc să comunice mai mult cu oamenii, dar se tem de pornirile noastre extrem de violente.

Mitchell, cel de-al șaselea om care a fost pe Lună, a mai scris că un război spațial este iminent:Pentru că războiul în spațiu urmează să se declanșeze, am simțit că ar trebui să fim conștienți de mai mulți factori, atunci când vine vorba despre noi (oamenii) “.

Mai mult de atât, fostul astronaut crede sau știe că extratereștrii ar vrea să împartă cu noi teoria energiei din punctul zero. Aceasta teorie ne-ar putea ajuta să generăm energie în orice loc din spațiu și în acest fel nu am mai avea nevoie de energia din ziua de astăzi.

Loading...

Cu toate acestea, această modalitate de procurare a anergiei ar destabiliza economia mondială și ar face ce mulți oameni să piardă bani importanți. Este greu de crezut că omul va folosi vreodată această tehnologie pentru că pe Terra totul ceea ce contează sunt banii și nu altceva.â

Într-unul din e-mailurile sale, Mitchell menționează o doamnă numită Terri Mansfield pe care o descrie ca fiinddirectorul forței speciale de pace pentru inteligența extraterestră”.

O eventuală întâlnire între Podesta și Mansfield este de asemenea menționată pentru a le oferi șansa de acaptura cunoștințele pe care Vaticanul le are asupra inteligenței extraterestre”.

loading...

Comentariile sunt închise.