Documente WikiLeaks, CIA conduce Casa Albă

Vault7 a fost numită publicarea a 15 documente secrete de WikiLeaks în 2017. Documentele relevă activitățile oculte ale CIA, desfășurate în cel mai mare secret, fără cunoștința Congresului american. Vă prezentăm câteva dintre aceste documente.

CIA, o uzină de viruși și Malware

CIA nu este numai o agenție deghizată care girează droguri, arme ilegale, asasinate, lovituri de stat. CIA a alocat miliarde de dolari pentru implicarea în războaiele cibernetice și de pirataj. Ea și-a creat propria divizie de pirataj cibernetic, în anul 2016, denumită Military Intelligence Complex.

CIA, înainte de criptarea informațiilor

Marile companii ale lumii, după ce transmit documentele, le criptează. CIA are posibilitatea de a pirata aceste documente, în câteva secunde sau minute, înainte ca acestea să fie criptate.

CIA și Micrsoft

Cu permisiunea oficialilor de la Microsoft, CIA și-a întins tentaculele și în această companie. Ea și-a creat un sistem paralel de date în cadrul acestei companii. CIA mai utilizează două sisteme de infectare automatică numite Assassin și Medusa.

Skype, un sistem vulnerabil

CIA are posibilitatea de a intercepta și analiza toate conversațiile realizate pe Skype. Cu toate că administrația Obama s-a angajat că nu va permite implicarea CIA în piratajul informatic, aceasta a penetrat în producția telefoanelor Android și iPhone.

CIA, asasinate indetectabile

CIA are capacitatea de a deturna de la distanță toate tipurile de vehicule și avioane. Ea poate produce așa-numitele asasinate indetectabile. Se spune că persoane indezirabile precum, președintele Kennedy, fiul său, John, și mai mulți senatori au murit ca urmare a unor astfel de operațiuni.

Loading...

CIA, consulatul din Frankfurt, un centru de spionaj

CIA a utilizat consulatul american din Frankfurt ca bază a activităților de pirataj și spionaj. Chiar și telefonul cancelarului Angela Merkel a fost piratat. CIA are capacitate de a clona codurile din alte țări, astfel încât, atacul cibernetic să pară că vine din aceste țări.

CIA

CIA și președinții SUA

Primul președinte care a vorbit despre implicarea CIA în administrația de la Casa Albă a fost Kennedy. La scurt timp, el a fost asasinat la Dallas. Despre CIA se spune că este atât de puternică încât conduce Casa Albă.

loading...

Comentariile sunt închise.