X-Files

Document FBI: Specie extraterestră gigantică, venită din altă dimensiune, vizitează Terra încă din 1947

 Un document desecretizat, care poartă amprenta FBI, arată cu guvernul american știa despre vizitele extraterestre pe Terra încă din 1947. Este vorba despre o specie extraterestră venită dintr-o altă dimensiune spațiu-timp, care vizitează frecvent omenirea.

Documentul în cauză a fost un avertisment pe care FBI-ul îl trimitea oamenilor de știință, cadrelor militare, dar și agenților secreți cu privire extratereștrii giganți proveniți dintr-o altă dimensiune. Extratereștrii au devenit brusc interesați de tot ceea ce însemna specia umană, motiv pentru care autoritățile americane au intrat în alertă și au emis avertizarea în cauză.

Chiar dacă pare de-a dreptul șocant, se pare că americanii s-au și întâlnit și au comunicat cu această specie de extratereștri pentru că se oferă numeroase detalii impresionante. Străinii veniți dintr-o dimensiune necunoscută nouă nu dețin formă fizică și sunt creați dintr-un alt tip de materie. Ei devin vizibili odată cu vibrațiile planetei și posedă o inteligență ieșită din comun.

Nivelul lor tehnologic este infinit peste al nostru, posedă nave spațiale capabile să dispară fără urmă. Aceste nave sunt comandate de la distanță și în acest fel nu au nevoie de echipaj. Extratereștrii folosesc un sistem de radar care le permite să capteze locurile de trecere de la o dimensiune la alta.

Din punct de vedere ezoteric, regiunea din care provin face parte din planul astral și este cunoscută sub numele de Loka sau Talas. Nu se poate preciza cu exactitate dacă ei trăiesc pe o planetă precum a noastră, dar dețin un loc pe care îl numesc casă.

FBI - Document FBI: Specie extraterestră gigantică, venită din altă dimensiune, vizitează Terra încă din 1947

Mai mult de atât, oficialii americani care au întocmit documentul, care a purtat marca top secret pentru mai bine de 50 de ani, au subliniat faptul că aceste entități spirituale pot să trăiască mii de ani și scopul lor este să influențeze dezvoltarea omenirii prin diverse societăți secrete. Nu s-a specificat faptul dacă străinii misterioşi doresc propagarea binelui pe Terra sau sunt ostili, dar după cum se poate trage concluzia, dacă provin dintr-o dimensiune superioară nouă este posibil ca gândurile lor să fie curate.

Aceste informații oferite de către FBI sunt de-a dreptul uimitoare pentru că certifică pentru încă o dată faptul că extratereștrii sunt printre noi, iar guvernele lumii ascund informații prețioase cu privire la originea și existența acestora.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top