The news is by your side.

Document declasificat CIA: Soldați ruși pietrificați în urma unui atac extraterestru din Siberia

3

Potrivit unui raport declasificat, marca CIA, mai mulți soldați ruși au fost pietrificați, în urma unui conflict cu un aparat de zbor neidentificat. Evenimentul este unul inexplicabil și a fost cercetat de către agenții KGB în 1979.

În urmă cu doi ani, guvernul Statelor Unite ale Americii a hotărât ca numeroase documente, care poartă marca top secret, din arhiva CIA, să fie făcute publice. Măsura a fost una de un impact major pentru că astfel opinia publică a aflat numeroase evenimente inexplicabile, petrecute în diverse locuri de pe glob.

Un astfel de eveniment, s-a petrecut în Siberia, Rusia, în urmă cu peste 35 de ani. Mai exact, în 1979, când mai mulți soldați ai fostei URSS, se aflau într-o misiune de recunoaștere. La un moment dat, soldații au reperat un aparat de zbor neidentificat. Au primit ordin să-l atace cu rachetele sol-aer. Atunci a început nebunia.

Raportul oficial susține că imediat după ce armata rusă a deschis focul asupra OZN-ului, acesta s-a apropiat de sol și a aterizat. Cinci umanoizi mici, cu capetele mari și ochii negri au ieșit din OZN. Se mai spune că OZN-ul se defectase și extratereștrii erau înconjurați de soldații furioși. Într-un moment de panică, cei cinci umanoizi au fuzionat într-o minge uriașă de lumină, care s-a năpustit peste soldații ruși. 23 dintre aceștia au fost transformați în stane de piatră.

După acest incident, OZN-ul a dispărut și soldații pietrificați au fost transportați la un laborator specializat din Moscova. Acolo s-a stabilit că o formă de energie, necunoscută sau misterioasă, le-a schimbat structura moleculară transformându-i într-o piatră similară cu calcarul.

La finalul documentului CIA, un agent scrie că  „Dacă dosarul KGB corespunde realității, acesta este un caz extrem de amenințător la adresa umanității. Extratereștrii dispus de un armament, care depășește orice imaginație”.

extraterestrii Document declasificat CIA: Soldați ruși pietrificați în urma unui atac extraterestru din Siberia

Acest incident este unul cât se poate de clar și demonstrează încă o dată faptul că omenirea se află în perioada copilăriei din punct de vedere științific. Cu toate acestea, civilizațiile extraterestre, care vizitează Terra, nu sunt atât de agresive pe cât susțin unii specialiști, iar o invazie sau un război cu extratereștrii ar fi exclus din start din cauza diferenței imense de tehnologie.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și