X-Files

Document declasificat CIA: Soldați ruși pietrificați în urma unui atac extraterestru din Siberia

Potrivit unui raport declasificat, marca CIA, mai mulți soldați ruși au fost pietrificați, în urma unui conflict cu un aparat de zbor neidentificat. Evenimentul este unul inexplicabil și a fost cercetat de către agenții KGB în 1979.

În urmă cu doi ani, guvernul Statelor Unite ale Americii a hotărât ca numeroase documente, care poartă marca top secret, din arhiva CIA, să fie făcute publice. Măsura a fost una de un impact major pentru că astfel opinia publică a aflat numeroase evenimente inexplicabile, petrecute în diverse locuri de pe glob.

Un astfel de eveniment, s-a petrecut în Siberia, Rusia, în urmă cu peste 35 de ani. Mai exact, în 1979, când mai mulți soldați ai fostei URSS, se aflau într-o misiune de recunoaștere. La un moment dat, soldații au reperat un aparat de zbor neidentificat. Au primit ordin să-l atace cu rachetele sol-aer. Atunci a început nebunia.

Raportul oficial susține că imediat după ce armata rusă a deschis focul asupra OZN-ului, acesta s-a apropiat de sol și a aterizat. Cinci umanoizi mici, cu capetele mari și ochii negri au ieșit din OZN. Se mai spune că OZN-ul se defectase și extratereștrii erau înconjurați de soldații furioși. Într-un moment de panică, cei cinci umanoizi au fuzionat într-o minge uriașă de lumină, care s-a năpustit peste soldații ruși. 23 dintre aceștia au fost transformați în stane de piatră.

După acest incident, OZN-ul a dispărut și soldații pietrificați au fost transportați la un laborator specializat din Moscova. Acolo s-a stabilit că o formă de energie, necunoscută sau misterioasă, le-a schimbat structura moleculară transformându-i într-o piatră similară cu calcarul.

La finalul documentului CIA, un agent scrie că  „Dacă dosarul KGB corespunde realității, acesta este un caz extrem de amenințător la adresa umanității. Extratereștrii dispus de un armament, care depășește orice imaginație”.

extraterestrii - Document declasificat CIA: Soldați ruși pietrificați în urma unui atac extraterestru din Siberia

Acest incident este unul cât se poate de clar și demonstrează încă o dată faptul că omenirea se află în perioada copilăriei din punct de vedere științific. Cu toate acestea, civilizațiile extraterestre, care vizitează Terra, nu sunt atât de agresive pe cât susțin unii specialiști, iar o invazie sau un război cu extratereștrii ar fi exclus din start din cauza diferenței imense de tehnologie.

loading...
3 Comments

3 Comments

 1. Teo

  6 ianuarie 2018 at 11:49

  CIA să afle despre ceva ce s-a petrecut pe teritoriul Rusiei ? chiar în inima ei, în Siberia ? Și încă cum = având acces la dosarele KGB ???
  Ce treabă și legătură au cu KGB-ul, documentele care poartă marca top secret, din arhiva CIA ???
  Ce glumă bună :)))))))))))

 2. dan gicu

  6 ianuarie 2018 at 20:52

  Frica a facut in decursul istoriei ca rusia si sua sa faca schimb de asemenea informatii la nivel foarte inalt, deoarece in fata unui eventual inamic comun de natura extraterestra, ambele state pierdeau din start o eventuala confruntare cu acestia, chiar daca guvernele puternice ale lumii au acum tehnologie extraterestra primita la schimb in detrimentul omenirii ca moneda de plata in natura tehnologica ,,extraterestra rudimentara,, fata de potentialul existent al altor extraterestrii foarte avansati tehnologic.
  Rusia si sua sunt dusmani oficiali pina la maxim in mass media, dar in culise fara ca ,,turma,, sa stie, au conventii asupra limitei pe care sa nu o depaseasca.
  Dovada sta si on faptul ca in virtutea realitatii conform careia marile state ale lumii au de cel putin 80 de ani tehnologia energiei libere, , acestia o blocheaza si acum ca aparitie pe piata publica in detrimentul populatiei, iar Putin a permis noi foraje chiar la cercul polar intre firma franceza TOTAL si o mare firma ruseasca.
  asa ca , despre ce vorbim? dusmanii intotdeauna isi dau mina cind sunt fortati de imprejurari.
  Dar PUTIN a incalcat aceasta intelegere si nu in totalitate ci partial in anumite zone in care se incadreaza si razboiul din siria, sau viitoarea moneda comuna cu china, india,africa de sud, etc, pentru inlocuirea dolarului ca moneda internationala de schimb.
  Se vrea doar schimbarea stapinilor lumii, restul noi turma ovationam o parte sau alta dupa cum suntem manipulati informational pe sursele oficiale care sunt incredibil de incredibile.
  Revenind la subiect, fenomenul pietrificarii corpurilor uman(Transmutarea corpurilor fizice umane in altceva…piatra sau aur, sau etc…) a mai fost expus in diverse asa zise povestiri sosite din antichitate, la fel cum este povestea romaneasca ,, tinerete fara batrinete si viata fara de moarte,, dar din pacate doar putini oameni le pot accepta ca mari adevaruri, deoarece cabala a avut acest interes si a manipulat intreaga omenire in interesul ei.
  Dar viitorul va confirma nu numai aceste adevaruri ci si multe altele care sunt pe cale de a iesi la suprafata inevitabil odata cu a doua sosire a lui IISUS CRISTOS pe terra.
  Cea mai mare gluma va fi dupa aparitia lui IIsus CRistos a Doua oara, cind multi oameni din serviciile secrete ale lumii il vor accepta mult mai usor pe IIsus CRistos si il vor intelege mult mai bine decit oamenii de rind neinformati corect sau prea putin informati.
  Felicitari celor din serviciile secrete care sunt in tema si sunt apti pentru noua si marea schimbare Cristica terestra.

 3. anonim

  7 ianuarie 2018 at 12:19

  Armele de pietrificare a oamenilor erau cunoscute inca din timpurile biblice; acum sunt recunoscute din nou ca fiind in arsenalul extraterestrilor.
  „Lot a fost salvat de distrugerea cetății Sodoma de către doi Îngeri, care au venit l-a el și l-au prevenit cu privire la distrugerea Sodomei și Gomorei. Lot a fugit cu soția și cele două fiice ale sale spre Țoar, dar soția sa a privit înapoi spre Sodoma, împotriva sfatului îngerilor, și a fost prefăcută într-un stâlp de sare (facerea 19:15-26).”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top