Doamna din Mali – statuie veche de 12.000 de ani, sculptată în munte

Doamna din Mali – statuie veche de 12.000 de ani, sculptată în munte

Pe tot Pământul sunt încă ascunse, așteptând să fie descoperite, multe minuni arhitecturale antice.

Profesorul Angelo Pitoni a descoperit o piatră specială într-o mină de diamante în 1990, în Sierra Leone, Africa de Vest. Aceasta este piatra cerului.

Mai mulți specialiști care au analizat piatra au ajuns la concluzia că are o compoziție ciudată, care conține oxigen pur, iar culoarea este dată de un agent necunoscut.

Angelo Pitoni este geolog, un botanist și un agronom. El a fost cel care a descoperit minele de smarald și aur antice din zonă și tot cel care susține că acestea au aparținut unei civilizații misterioase.

În timpul explorărilor din Sierra Leone, a descoperit ceva neobișnuit, o sculptură veche care poate fi o rămășiță a unei civilizații foarte vechi africane.

Doamna din Mali

La granița dintre Sierra Leone și Mali, Pitoni a descoperit o sculptură antică a unei femei, realziată într-un munte. Cu o înălțime de 1500 de metri, o figură a unei femei conturează Muntele Lour.

După o inspecție și o analiză atentă, Pitoni a concluzionat că aceasta este o sculptură realizată manual, cu o vârstă de 12.000 de ani.

Într-un interviu acordat jurnalistului Carmen Machado, Pitoni a spus că statuia se află în nordul orașului Conakry, la granița cu Mali. Geologul estimează vârsta acestuia, în jur de 12.000 de ani. În această zonă există, de asemenea, peșteri cu mumii, păzite de localnici care au spus că acestea aparțin strămoșilor lor atlanții.

Profesorul Pitoni a murit în 2009 și a luat cu el multe secrete pe care le-a descoperit în această zonă mistică, dar din păcate le-a luat cu el în lumea celor drepți.

Doamna din Mali este o descoperire controversată care va ține cercetătorii ocupați pentru că nimeni nu poate spune cu exactitate cine a realizat-o și cu ce scop.

CATEGORIES
Share This