Descopera lumea

Dmitri Rogozin AMENINȚĂ GRAV România: ”Să distrugem aceste CREATURI MÂRȘAVE”

0

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, continuă amenințările la adresa României și jignirile. După ce i s-a interzis să survoleze spațiul aerian românesc, politicianul rus îi numește pe români și moldoveni ”creaturi mârșave” și cere ”contramăsuri dure şi precise de retorsiune”.

„Tonul aspru al afirmaţiilor mele reflectă emoţiile pe care le-am avut în legătură cu ce li s-a întâmplat pasagerilor avionului nostru”, a afirmat Dmitri Rogozin pe contul său de Facebook, citat de site-ul agenţiei Tass.

„Majoritatea lor se întorceau acasă. Am călătorit mereu în Republica Moldova cu zboruri regulate ale companiilor aeriene rusești. Cascadoria ruşinoasă a românilor şi a Guvernului moldovean necesită o analiză atentă şi contramăsuri dure şi precise de retorsiune”, a avertizat vicepremierul Rusiei, scrie stiripesurse.ro.

„Ţările din Vest nu se vor împăca niciodată cu aspiraţiile Rusiei de a fi o ţară liberă şi puternică. Erau destul de mulţumite cu Rusia instabilă din anii 1990, dar nu se vor împăca niciodată cu dorinţa noastră de a fi liberi şi puternici. Iar modul nostru de a fi liberi şi puternici va fi cea mai bună reacţie la sancţiuni şi la acţiuni murdare. Vom decide cum să eliminăm aceste creaturi mârşave”, a insistat Rogozin.

Oficialul a estimat ca tarile occidentale “nu se vor impaca niciodata” cu aspiratiile Rusiei de a fi o tara libera si puternica.

“Au fost destul de multumiti cu Rusia ametita a anilor ’90, dar nu se vor impaca niciodata cu vointa noastra de a liberi si puternici. Iar a fi cum vrem sa fim, adica liberi si puternici, ar fi cel mai bun raspuns la toate aceste sanctiuni si trucuri murdare. Si vom decide cum sa distrugem aceste creaturi marsave”, a anunțat Rogozin.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.