Sanatate

DJUNA DAVITASVILI, SĂNĂTATE ȘI LONGEVITATE

Djuna Davitasvili este celebra vindecătoare care într-un interviu a vorbit despre alimentație și sănătate. Ea a împărțit alimentele în trei categorii.

Carne, pește, zeamă de carne, ouă, fasole, ciuperci, nuci, floarea soarelui, vinete

Verdeață, fructe, legume, pepene verde, pepene galben, vin sec, unt, grăsimi, ulei vegetal

Pâine, pește, paste, orez, cartofi, zahăr, miere de albine.

Vă prezentăm câteva reguli de bază pentru o alimentație sănătoasă. Nu se amestecă niciodată la aceeași masă alimentele din grupa 1, care sunt acizi, cu cele din grupa 3 care sunt baze.

Se pot combina alimentele din grupele 1 și 2 sau 2 cu 3. Diferența de timp dintre mesele acide și cele bazice trebuie să fie de minimum trei ore. Nu sunt indicate lactatele pentru curățirea organismului. În timpul meselor nu se bea apă. Apa se bea la o oră după ce am mâncat.

loading...

Tot atunci se consumă și fructe pentru că acestea se digeră mai repede decât alimentele. Este indicat ca dimineața și seara să se consume câte un cățel de usturoi.

Curățirea organistului trebuie să se facă în luna iunie. Pentru curățirea limfei și a sângelui se recomandă 100 ml de apă rece, în care s-a dizolvat sare amară, cantitate care se bea dimineața. La o oră după ce s-a băut apa, se poate bea un suc de grapefruit, portocale sau lămâie și cantitatea de 100 ml de apă fiartă și răcită.

Acest procedeu se repetă din jumătate în jumătate de oră, până când s-au consumat doi litri de lichid de apă și suc. Pentru curățirea ficatul se beau timp de două zile câte 5-6 pahare de suc de măr. A treia zi se impune ca poziția de somn să fie pe partea dreaptă, utilizându-se o pernă electrică.
Timp de trei ore se bea, la un interval de 15 minute, un amestec format din trei linguri de zeamă de lămâie și trei linguri de ulei de măsline.

Pentru curățirea rinichilor, timp de o săptămână trebuie să se mănânce numai pepene roșu cu pâine neagră. În ziua a șaptea se face o baie caldă, cufundat până la gât și mâncând pepene verde.  După o oră vor fi eliminate pietrele.

Elixirul tinereții este un tratament pentru cei care suferă cu inima și circulația sângelui. Se pisează 300 g de usturoi într-o piuliță de lemn. 200 g se pun într-un borcan împreună cu 200 ml alcool de 90 de grade. Se închide bine borcanul și se ține la macerat 10 zile.

DJUNA DAVITASVILI - DJUNA DAVITASVILI, SĂNĂTATE ȘI LONGEVITATE

Tratamentul va dura 11 zile, se vor lua către trei lingurițe pe zi, dimineața, la prânz și seara. Compoziția va fi dizolvată în lapte dulce.
Pentru reumatism sunt recomandate frecțiile din alcool și gaz. Pentru hipertensiune este recomandată sfecla roșie coaptă sau suc.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top