Divorțuri celebre din lumea celor bogați

0

După 12 ani, cel mai solid cuplu de la Hollywood își spune adio. În anul 2004, Angelina Jolie, 28 de ani, îl întâlnește pe Pitt care avea 40 de ani și era căsătorit cu Jennifer Aniston. Idila a început pe platoul de filmare la filmul Domnul și Doamna Smith.

Pitt divorțează și se căsătorește cu Angelina care avea trei copii adoptați. Vor mai avea trei copii naturali. Ei vor forma ceea ce a fost numit Brangelina. În data de 26 septembrie 2016, Angelina a completat documentele de divorț. La cauza divorțului era scris diferențe insurmontabile.

Surse apropiate celor doi susțin că nu este vorba despre o a trei persoană care a intervenit în viața celor doi. Se pare că, problemele sunt legate de copii, de atitudinea lui Pitt față de aceștia.

Pitt a rupt tăcerea și a declarat revistei People că este măcinat de soarta celor șase copii care vor rămâne în grija Angelinei. Averea celor doi este estimată la 400 milioane de dolari. Angelina a declarat că pentru binele copiilor va cere custodia totală a copiilor și vizitele tatălui să se facă numai în prezența ei.

Pentru a fi sigură că va câștiga procesul, Angelina a angajat o celebră avocată pe care o plătește cu 850 de dolari pe oră. Angelina îl acuză pe Pitt că are grave probleme cu alcoolul, marijuana și că este agresiv cu copiii. Ultimul incident a avut loc în 14 septembrie 2016, într-un avion privat. Pitt a fost agresiv cu Angelina și Maddox, fiul cel mare a intervenit.

În timpul căsătoriei, cei doi și-au cumpărat un castel la Miraval, Franța. Castelul are 35 de camere, o suprafață de 400 de hectare cu viță de vie, un lac artificial și toate acestea au cost 40 milioane de euro.

Divorțul secolului a fost considerat cel al lui Mel Gibson de soția sa, Robyn Moore, care a avut loc în anul 2006. Cei doi au împărțit, în mod egal, o avere de 900 milioane de dolari.

Silvio Berlusconi a divorțat de soția sa și este obligat să-i plătească 3 milioane de euro pe lună, adică 300000 de euro pe zi pensie. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani.

Una dintre puținele femeie care a dat bani soțului după divorț a fost Madonna. Ea a semnat un cec de 90 milioane de dolari, după o căsătorie care a durat opt ani, cu regizorul Guy Ritchie.

Dacă privim în istorie, vom observa că divorțul era practicat de romani. La început, acest drept l-au avut numai bărbații. În timp, și femeile și-au câştigat acest drept, în care erau reprezentate de tați sau de frați.

divorturi - Divorțuri celebre din lumea celor bogați

Există două țări unde divorțul este interzis, Filipine și Vatican. Chile a autorizat divorțul în anul 2004, iar Malta, în 2011.
În ceea ce privește România, Codul Calimah de la 1839 permitea acest lucru. Femeia infidelă își pierdea zestrea și era închisă într-o mănăstire.

Țările fruntașe la divorț unt Spania, Portugalia, Cehia și Ungaria cu o rată de 60%. Recordul îl deține Belgia cu o rată 70%.. În România, vorbim despre un procent de 30%.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și