DISTORSIUNI TIMP SPAȚIU: Un spirit superior omului se manifestă în legile Universului

DISTORSIUNI TIMP SPAȚIU: Un spirit superior omului se manifestă în legile Universului

Einstein spunea că toți aceia care sunt implicați în știință, vor înțelege într-o zi că, un spirit superior se manifestă în legile universului.

S-a scris mult despre apariții misterioase care nu pot fi explicate nici măcar de știință. Ce sunt fantomele? De unde vin ele?
Poate fi vorba despre o distorsiune în spațiu sau timp?

Întâmplarea se produce în 10 august 1901, când două englezoaice vizitează palatul Versailles. Cele două femei sunt încântate de grădina uriașă din jurul palatului, totuși le se pare că ceva ireal se produce. Copacii, florile, iarba, își pierduseră din starea lor naturală. Aveau un aspect rigid, ca într-o pictură.

Cele două englezoaice s-au plimbat mult timp, s-au întâlnit cu persoane care purtau haine demodate, de secolul al XVIII-lea. Cele două ajung la o anexă a palatului, o clădire care se numea Micul Trianon. Ca să poată ajunge, au întrebat un bărbat, care era îmbrăcat în valet, care este drumul spre Micul Trianon.

Au trecut peste un pod, pe lângă o cascadă, după care au ajuns la Micul Trianon. Acolo asistă la un bal care avea loc Toți participanții erau îmbrăcați în costume de epocă.

Cele două englezoaice nu au fost mirate de ceea ce li se întâmpla, pentru că au crezut că la palat se desfășoară un eveniment, un bal mascat.

După ce și-au terminat plimbarea, cele două englezoaice au revenit la hotel, unde au povestit ceea ce au văzut. Cei care le ascultau nu puteau crede istoria spusă de cele două, pentru că, Micul Trianon era o ruină de câțiva zeci de ani. Era imposibil ca acolo să fie organizat un bal.

Cele două englezoaice au revenit la Versailles, unde au constatat că podul pe care trecuseră fusese distrus cu mulți ani înainte, clădirea numită Micul Trianon era o ruină.

Einstein a fost interesat de această întâmplare, despre care spune că s-a produs pentru că timpul și spațiul prezintă distorsiuni, care permit călătorii într-un alt univers.

Loading...

Timpul este format dintr-o succesiune de momente. Trecutul și viitorul nu există. Trecutul este prezentul de ieri, viitorul este prezentul de mâine.

O altă întâmplare este și mai stranie. Ea s-a petrecut în anul 1951, pe plaja de la Dieppe. Se cunoaște faptul că, pe această plajă s-au dat lupte grele în timpul celui de al Doilea Război Mondial. Canadienii au pierdut sute de soldați.

spirit superior

Două tinere făceau plajă, în data de 4 august 1951. Liniștea a fost întreruptă de avioane militare care survolau zona, de focuri de armă, de strigăte de durere. Cele două tinere au asistat la lupta care s-a dat pe această plajă, cu câțiva ani înainte.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)