Descopera

DISPARIȚII MISTERIOASE ȘI INEXPLICABILE PE GLOB

În iunie 1947, nava Ourang care naviga prin strâmtoarea Malacca a început să trimită mesaje SOS mai multor nave din zonă. Mesajul era următorul, toți marinarii, inclusiv căpitanul, sunt morți, întinși pe jos în sala de comandă sau pe punte. Posibil ca tot echipajul să fie mort. A urmat o pauză și a urmat propoziția, am murit.

O navă americană, Silver Star, a auzit mesajul și echipajul s-a îndreptat către navă. Au descoperit zeci de cadavre aparținând marinarilor și ofițerilor de pe navă.

Fiecare victimă avea pe față o expresie de frică, iar mâinile erau extinse ca și cum ar fi încercat să se prindă de ceva. În timp ce Ourang era transportat spre mal, un incendiu s-a iscat la bord. Vasul a fost mistuit de flăcări. Nici până astăzi nu se știe care a fost cauza tragediei.

Următoarea întâmplare s-a petrecut la Freiburg, în anul 1867. Caroline Walter, o tânără de 16 ani a dispărut în condiții suspecte.
Sora ei a cerut unui sculptor să realizeze deasupra mormântului surorii sale o sculptură în mărime naturală. Sunt 148 de ani de când Caroline a muri și cineva pune în fiecare zi un buche de flori la mormânt.

În anul 1959, nouă schiori s-au decis să urce pe versantul unui munte din Ural, Rusia. În mod șocant, toți au murit în mod ciudat.
Corturile erau întoarse pe dos și pe lângă ele urme de tălpi care duceau în pădure. Lângă corturi au fost descoperite cadavrele a doi morți îmbrăcați în lenjerie intimă.

Căutările ulterioare au scos la iveală încă trei cadavre în zăpadă. Două luni mai târziu, ceilalți patru au fost găsiți căzuți într-o crevasă, la 75 de metri adâncime, fiind îmbrăcați cu hainele celorlalți morți. Toți aveau limbile secționate.

loading...

Pe 4 decembrie 1872, vasul Dei Grația, sub comanda căpitanului David Reed Morehouse, taie avântat apele Atlanticului. Echipajul vasului vede la orizont un vas în derivă. Căpitanul hotărăște să se îndrepte spre locul unde era observată nava.

DISPARI%C8%9AII MISTERIOASE - DISPARIȚII MISTERIOASE ȘI INEXPLICABILE PE GLOB

S-au apropiat de nava care se numea Mary Celeste. Câțiva marinari s-au urcat pe vas și au constatat că totul era intact. Mâncarea era așezată pe masă, în magazie proviziile erau intacte, nu existau urme de luptă.

Echipajul navei lipsea. Nava era în stare de funcționare și nu se știe ce ar fi determinat echipajul să părăsească vasul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top