DISPARIŢII MISTERIOASE ȘI IMPOSIBIL DE ÎNȚELES

DISPARIŢII MISTERIOASE ȘI IMPOSIBIL DE ÎNȚELES

Trăim într-o lume în care dispunem de tehnologie, mijloace moderne, specialiști și enumerarea poate continua. Și totuși, mai multe lucruri ne scapă printre degete.

Anul 1961, patru persoane efectuează regulat o cursă spre Siberia, asigurând curieratul. Cele patru persoane au dispărut în mod misterios, cu toate că avionul a fost descoperit în bună stare, cu rezervorul plin cu combustibil. La bordul avionului nu existau urme că un atac ar fi avut loc.

Un alt caz este cel al piloților William Day și David Stewart. Avionul lor a fost descoperit în stare de funcționare. Urme de pasi au fost descoperite pe nisip pe o distanță de 36 de metri, după care nu mai existau urme. Parcă cei doi s-au evaporat.

În anul 2003, de pe un aeroport din Luanda, Angola, a dispărut un Boeing 727. Avionul nu a fost găsit, cu toate că s-au efectuat investigații. Avionul Boeing 777 Malaysia Airlines a dispărut în 2014, deasupra Mării Chinei. La bord erau 239 de persoane.

Într-o eră a tehnologiei este greu de înțeles ca un astfel de avion să dispară. Cea mai ciudată întâmplare este ce a unui avion Lockheed Constellation, care a dispărut fără urmă în anul 1946, pe traseul Rio-Havana.

Incredibil, sau nu, nava a aterizat în anul 1993, pe aeroportul din Bogota, Columbia, cu 36 de schelete la bord. Mai mult decât atât, martorii au declarat că la bord s-au găsit cești cu cafea caldă, țigări aprinse, marca Old Gold, demult dispărute și ziare din septembrie 1946, momentul dispariţiei.

Gloria Hamandez, cercetător, a lansat ipoteza că acest avion s-a deplasat în timp. Avionul s-a deplasat într-o buclă temporală. Dacă avionul se deplasa într-o zona atemporală, pasagerii nu ar fi trebuit să moară.

DISPARIȚII MISTERIOASE

În anul 1962, un aparat Lockheed decola din California cu destinația Vietnam. La bord erau 96 de persoane și 11 membrii ai echipajului. La o oră și jumătate de zbor, avionul a dispărut fără urmă. 48 de avioane și 8 nave au participat la căutări care au rămas fără rezultat.

Loading...
CATEGORIES
Share This