DISPARIȚII MISTERIOASE. CAZURI CELEBRE

Omenirea a cunoscut multe dispariții misterioase. Au fost efectuate cercetări, anchete, au fost emise ipoteze, toate acestea fără rezultat.

În anul 1995, Richey Edwards era chitaristul celei mai importante formații punk din Anglia. Edwards avea faimă, bani și tot ceea ce își dorea.

Formația urma să efectueze un turneu în SUA. Cu câteva zile înainte, Edwards și-a parcat mașina în fața unui magazin și a dispărut. Au urmat luni de zile în care chitaristul a fost căutat de polițiști. După 13 ani, el a fost declarat mort.

O altă întâmplare la fel de misterioasă s-a întâmplat în anul 1953. Un obiect zburător neidentificat a apărut pe radarul bazei militare Kinross Air Force din Michigan. Șefii bazei militare decid ca o aeronavă să plece în urmărirea obiectului zburător. Felix Moncla, locotenent, este desemnat să piloteze avionul.

Operatorii radar au observat că în momentul în care aeronava a atins altitudinea de 7000 de metri și se afla în apropierea obiectului zburător, cele două au fuzionat după care au dispărut amândouă după ecranul radarului. Avionul pilotat de Moncla nu s-a mai întors la bază.

În statul Vermont, în apropiere de orașul Bennington, în perioada 1920-1950 au avut loc mai multe dispariții care au rămas neelucidate. James Tetfort călătorea într-un autobuz aglomerat. Călătorii din autobuz au declarat că acesta dormea pe scaunul lui și a dispărut în câteva clipe. Bagajul lui Tetfort a fost recuperat din autobuz. În ciuda căutărilor, acesta nu a fost găsit.
O altă dispariție este și mai ciudată. O tânără care mergea în fața unui grup a dispărut, s-a evaporat, au declarat martorii, sub privirile acestora. Cu toate că s-au efectuat căutări în toată zona, tânăra nu a fost găsită.

O altă dispariție este cea a unui copil care a dispărut de lângă mama sa. Un alt caz la fel de misterios s-a petrecut la Stonehenge, Anglia, lângă celebrele pietre.

Mai mulți turiști au hotărât să petreacă noaptea în centrul cercului format din aceste pietre. Noaptea s-a iscat o furtună, urmată de o ploaie torențială.

DISPARIȚII MISTERIOASE

Locuitorii din satul apropiat au observat o lumină uriașă care s-a produs deasupra pietrelor și au alertat poliția. Când au ajuns la fața locului au descoperit corturile care ardeau. Au căutat oameni răniți sau morți. Turiștii dispăruseră fără urmă.

loading...
loading...