Descopera

DISPARIȚII MISTERIOASE

Probabil că cea mai ciudată dispariție, readusă în atenția publicului, după dispariția avionului malaysian, de anul acesta, este cea a avionului de pasageri Lockheed Constellation, care a dispărut fără urmă în 1947, pe traseul Rio – Havana. Incredibil sau nu, acesta ar fi aterizat pe aeroportul din Bogota, în decembrie 1993.

La bordul său se aflau 36 de schelete. Mai mult decât atât, la bordul avionului s-au găsit cești cu cafea caldă, mucuri de țigări Old Gold, care nu se mai fabricau de ani de zile. Pe locurile pasagerilor se aflau ziare care purtau date de 21.09.1946, care nu erau îngălbenite de vreme și miroseau a tipar. Martorii oculari susțin că în acea zi de decembrie 1993, un avion cu o inscripție foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota și a început aterizarea.

Personalul aeroportului a încercat în zadar să oprească aterizarea avionului necunoscut, deoarece, în același moment un alt avion se pregătea să aterizeze. Din fericire, a fost evitată coliziunea. Ceea ce s-a descoperit în nava fantomă i-a bulversat pe toți. Scheletele pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost dus într-un hangar bine păzit.

Toți s-au întrebat, unde a stat avionul atâția ani? Un cercetător în parapsihologie, pe nume Gloria Hamandez, a lansat ideea deplasării în timp. Ea afirmă că este vorba despre o deplasare într-o buclă temporală și nu una atemporală, lipsită de timp. Dacă fenomenul se desfășura în afara timpului, oamenii nu trebuiau să moară.

Hamandez introduce ipoteza că și extratereștrii puteau să omoare pasagerii, după care au dirijat avionul spre aterizare, dat fiind că scheletele erau prinse cu centurile de siguranță. O concluzie clară nu a fost trasă, nici până azi, în acest caz.
În 15 martie 1962, un avion Lockheed, cu o vechime de cinci ani, decola de la o bază din California. La bord erau 95 de pasageri și un echipaj format din 11 persoane. După penultima escală de alimentare, efectuată la Guam, echipajul s-a plâns de defecțiuni minore la un motor.

Avionul a primit aviz să continue zborul. La puțin timp, turnul de control a pierdut legătura cu avionul. S-a vorbit despre varianta unei explozii în aer, deasupra Pacificului. La căutări au participat 48 de avioane și opt vase. Cazul din 1962 a rămas un mister pentru că nu s-au găsit probe care să ateste prăbușirea avionului. A existat un incident major care s-a produs în Triunghiul Bermudelor și care a întețit misterul. În 30 ianuarie 1948, un avion a dispărut de pe radar. Avea la bord 25 de pasageri și un echipaj format din cinci persoane. La scurt timp au mai dispărut două avioane, în aceleași condiții misterioase.

loading...

A urmat dispariţia a cinci bombardiere, iar la scurt timp a dispărut și avionul care plecase în căutarea acestora.
În 1937, Amelia Earhart a fost prima femeie pilot care a traversat oceanul singură. L a scurt timp a vrut un nou record mondial. Singura femeie la bord, făcând înconjurul lumii. Avionul său a dispărut și s-a declarat că s-ar fi prăbușit în oceanul Pacific.

disparitii misterioase - DISPARIȚII MISTERIOASE

Cu toate că au fost multe operațiuni de căutare a avionului, nu au fost găsite probe că acesta s-ar fi prăbușit în Pacific.
Avionul companiei Malaysia Airlines a dispărut în 8 martie 2014. Comandantul navei nu a comunicat turnului de control că sunt probleme tehnice.

S-au creat multe scenarii privind dispariția avionului. Una dintre variante ar fi fost un atentat terorist, dat fiind multe persoane dubioase, care se aflau la bordul avionului.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top