Take a fresh look at your lifestyle.

A fost avionul lui Frederick Valentich răpit de un OZN sau nu? Povestea evenimentului inexplciabil

0

Existența extratereștrilor a fost întotdeauna pusă sub semnul întrebării şi dezbătută cu ardoare de-a lungul timpului.

Cei care cred că alte civilizații extraterestre există cu adevărat şi ne vizitează cu regularitate sunt combătuți în primul rând de oamenii de ştiinţă care susţin că acest fapt este imposibil.

Cauza pentru care cercetătorii neagă existenţa vieţii în Univers se rezumă la faptul că unele secrete trebuie păstrate cu sfințenie. Aceasta este politica guvernelor care nu ştiu decât să încaseze taxele şi impozitele de la cetățenii de rând, oferindu-le doar sfidare şi bătaie de joc la schimb.

Un OZN lângă avionul lui Frederick Valentich?

O întâmplare ciudată s-a petrecut în dată de  21 octombrie 1978, când Frederick Valentich pilota avionul sau, Cessna 821L, deasupra Australiei. Trebuia să ajungă în cel mai scurt timp la destinație, King Island, dar destinul i-a jucat o festă.

Dintr-o dată Valentich ia legătura cu turnul de control şi comunică că un aparat ciudat de zbor se învârte în jurul avionului său. Pilotul a crezut că este un avion militar aflat într-o misiune. O lumină mare şi verde era reflectată de obiectul neidentificat care se îndrepta spre avionul său.

Loading...

Valentich a raportat turnului de control că ceva se petrece cu avionul sau, nu îl mai putea controla de parcă altcineva îl pilota. Niște sunete metalice au fost ultimele zgomote pe care cei din turnul de control le-au auzit din avionul lui Valentich pentru că mai apoi să se așterne o tăcere absolută.

Nu se cunoaște cauza dispariției

După o anchetă de 2 săptămâni Departamentul de Transport a stabilit că nu se cunoaște cauza exactă a dispariției lui Frederick Valentich şi a avionului său.

Ciudat este că în acea zi mai mulți martori oculari au confirmat că au zărit o lumină mare verde pe cer. Această lumină provenea de la un OZN imens. La un moment dat OZN-ul s-a apropiat considerabil de un avion pe care a început să-l tracteze. Apoi dintr-o dată cele două obiecte au dispărut de pe cer.

În ciuda relatărilor martorilor oculari au existat mai mulți sceptici, printre care şi autoritățile care au anchetat dispariția pilotului australian, care au susţinut că întreaga poveste a fost pusă la punct chiar de Valentich. El și-ar fi înscenat dispariția în aşa fel încât toţi ceilalți să creadă că a fost răpit de extratereștrii.

Frederick Valentich

Teorii alternative

O altă teorie care încearcă să explice dispariția lui Valentich se referă la faptul că pilotul a început să aibă vedenii pentru că avionul sau defect zbura cu susul în jos. Dar cum se poate explica faptul că mai mulţi oameni aflaţi la sol au văzut lumina verde şi gigantul OZN?

Teoreticienii conspirației susţin că indiferent de ceea ce a văzut  Valentich, acela nu era un OZN ci pur şi simplu un aparat de zbor secret. Odată deconspirat secretul Valentich trebuia să moară şi a fost doborât. Această supoziție se bazează pe faptul că tehnologia de care dispun organizațiile militare sau chiar guvernul este cu cel puțin 50 de ani mai avansată decât ceea ce se cunoaște de către omul obișnuit.

loading...