Take a fresh look at your lifestyle.

DISCLOSURE PROJECT. HIBRIDIZAREA, VIITORUL OMENIRII

Steven Greer conduce o organizație care se numește Disclosure Project și are ca scop analiza fenomenelor extraterestre. De curând, Greer a publicat o listă care se bazează pe ani de cercetări și care vizează fenomenele extraterestre.

Greer susține că extratereștrii pot să modifice percepția umană. Ei pot să controleze ceea ce gândim, ceea ce vedem. Ei dețin controlul asupra minții și corpului uman. Ei pot să fie prezenți în stare invizibilă.

Răpirile extraterestre, degenerare fizică și mentală

Greer a studiat cazul mai multor persoane care au susținut că au fost răpite de extratereștri și au constatat că, în cele mai multe cazuri, acestea prezentau semne de degenerare fizică și mentală. Unii au contactat forme de cancer care au evoluat galopant, alții au avut devieri de comportament.

Greer crede că aceste experiențe le-au marcat viețile subiecților în mod nefast și uneori tragic. El se referă la rata mare de sinucideri în rândul celor care au fost răpiți, la devieri comportamentale greu de explicat. Conform studiul său, există milioane de persoane care au trecut prin astfel de experiențe. Unii le pot rememora, alții nu.

Regresia hipnotică este singura cale de a rememora o experiență de acest gen. Extratereștrii pot declanşa emoții și implanta gânduri. Unii dintre cei răpiți au dezvoltat sindromul Stockholm. Vorbesc foarte puțin despre răpitori și numai la superlativ, cu toate că au trecut printr-o traumă care le-a afectat sănătatea, le-a schimbat comportamentul și chiar viața.

Extratereștrii, îngeri iubitori sau creaturi malefice?

Greer nu este primul om de știință care atrage atenția asupra faptului că extratereștrii au interese care pot fi devastatoare pentru omenire. În timp ce NASA caută forme de viață pe alte planete, extratereștrii au intrat de mult în contact cu omenirea.

Loading...

Terra este scena unui amplu fenomen de răpiri și hibridizare care se desfășoară în cel mai secret mod. În fiecare an, milioane de copii dispar fără urmă. Greer sugerează faptul că extratereștrii sunt dintotdeauna pe planeta noastră și nu trebuie să-i căutăm în locuri îndepărtate ale Universului.

Universul holografic, realitatea în care trăim

Corpul uman a fost creat să perceapă realitatea înconjurătoare într-un număr limitat de forme și culori. Puțini dintre noi au o capacitate mare a percepției realității. Lumea materială pe care o vedem este doar o mică parte a unui întreg.

Refuzăm să credem că întregul există, pentru că noi suntem programați să nu-l atingem niciodată. Ruggero Santilli, fizician de renume mondial, a declarat că a reușit cu ajutorul unui telescop performant să detecteze entități în mediul terestru care sunt invizibile spectrului vizual uman. Suntem condamnați să trăim pe Pământ într-o realitate ciuntită.

rp_extraterestru.jpg

Organismul uman nu este programat genetic pentru mare aventură în Univers. Pământul este un sistem închis în care suntem condamnați să trăim.

loading...

Comentariile sunt închise.