The news is by your side.

DINCOLO DE REALITATE. CAZURI NEELUCIDATE

0

În anul 1916, Germania decide să-și modernizeze submarinele. Se începe construcția la un submarin cu o tehnologie avansată. Se construia faimosul submarin UB 65. A fost faimos nu pentru performanțele tehnice, ci pentru dramele care s-au petrecut.

Problemele au început să apară încă din momentul construcției. Cinci muncitori și-au pierdut viața asfixiați de un gaz toxic în interiorul submarinului.

Dramele nu s-au oprit aici. A urmat un lung șir de morți misterioase. În cursul primei sale călătorii, unul dintre membrii echipajului s-a sinucis. În cursul unei misiuni de imersiune s-a produs un alt incident. Timp de 12 ore, aparatura submarinului nu a funcționat.

După câteva săptămâni, una dintre torpile a explodat și șase marinari au fost uciși. Un alt incident va avea loc la câteva luni, atunci când doi ofițeri raportează comandantului că la bordul submarinului au văzut o fantomă. Comandantul însuși a văzut fantoma și decide să trimită un raport amiralului Schroeder. Acesta decide efectuarea unei anchete. A fost trimis și un preot la bordul submarinului.

S-a decis ca echipajul și comandantul submarinului să fie schimbați. La câteva zile de la această schimbare, în 10 iulie 1918, avea să se întâmple altă dramă.

Un submarin american care se afla în misiune în apropiere de Franța a observat că periscopul submarinul UB 65 nu funcționa, iar submarinul era imobil. Americanii au încercat sa comunice cu echipajul german. Aceștia nu au dat niciun răspuns. Fapt ciudat, în fața submarinului au văzut o siluetă și atunci au hotărât să lanseze o torpilă spre submarin, considerând ca este o epavă. La bord se aflau 34 de ofițeri.

În anul 1929, o nouă autostradă a fost construită lângă oraşul Bremen. După inaugurare, 100 de automobiliști au suferit accidente la kilometrul 239.

Poliția a intrat în alertă după ce mai mulți șoferi au declarat că în apropierea bornei o forță misterioasă acționează asupra volanului, situaţie care face ca mașina să iasă de pe autostradă.

S-au efectuat măsurători de către specialiștii în paranormal și s-au constatat anomalii generate de câmpul magnetic. S-a hotărât ca la baza bornei să fie îngropată o cutie din cupru, umplută cu ace din același metal. Din acel moment, la kilometrul 239 nu s-au mai înregistrat accidente.

Următoarea întâmplare s-a petrecut în orașul Owensville, Indiana, și nu poate fi explicată din punct de vedere rațional. În una din diminețile anului 1939, în piața centrală a orașului, cineva desenase un graffitti lângă care scria, amintiți-vă de Pearl Harbor.

Localnicii au crezut că este o glumă, un act de vandalism. Doi ani mai târziu, baza americană de la Pearl Harbor era atacată de japonezi. Sute de militari americani au fost uciși.

În anul 1971, într-un sat din sudul Spaniei a avut loc o întâmplare care a îngrozit pe locuitori. Într-o dimineață proprietarii unei case au văzut pe un perete al bucătăriei apariția un chip.

visages DINCOLO DE REALITATE. CAZURI NEELUCIDATE

Era o imagine înfricoșătoare, ochii mari, barbă, plete. Peretele a fost imediat dat cu var. La câteva zile, chipul a reapărut. S-a hotărât ca peretele să fie tencuit cu ciment. După câteva zile chipul a apărut din nou. Proprietarii au demolat casa și s-au mutat din sat. În trecut, în casă avuseseră loc ședințe de spiritism.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și