Bizar

Dincolo de poli, o lume plină de întrebări fără răspuns. Este Pământul gol?

Pământul are o rază de 6400 de kilometri. Straturile Pământului sunt crusta, mantaua și miezul. Crusta coboară până la 30 de kilometri sub continente și la 5 kilometri sub oceane.

Mantaua este mult mai flexibilă și coboară până la 2900 de kilometri. Cel mai mare ocean subteran este situat sub estul Asiei și are cel puțin volumul oceanului Arctic. Tuneluri foarte mari au fost descoperite în subsolul Americii.

Când Jules Verne a scris cartea Călătorie spre centrul Pământului, toți au considerat că este un mason care a inventat o poveste. Mai târziu, mai mulți cercetători au susținut ipoteza ca Pământul este gol și că un soare cu un diametru de 1000 km luminează interiorul.

David Icke a scris că umanitatea ar fi condusă din umbră de una sau mai multe rase de extratereștrii din interiorul Pământului. Mai mult, Anunnaki ar fi descendenți ai unor rase de reptile care locuiesc în catacombele subterane.

Despre Tibet, Polul Nord, Antarctica, Muntele Shasta din California, se presupune că sunt intrări în aceste lumi subterane. Dacă nu am lua în considerare faptul că Pământul este gol cum am putea explica faptul că gheața polară este formată din apă dulce, în condițiile în care apa căzută la poli reprezintă 5% din totalul ploilor într-un an.

Cum putem explica faptul că zăpada de la poli prezintă urme de polen? Cum putem explica existența aurorei boreale care este efectul unei unde electromagnetice care nu există la poli?

Susținătorii ipotezei că Pământul este gol au lansat mai multe întrebări cu privire la cine a atins polii, de ce nu există o paralelă dincolo de 86 de grade, de ce vânturile nordice sunt mai calde pe măsură ce avansezi spre poli, de ce acul busolei nu mai funcționează după paralela 82?

Milioane de păsări și animale migrează dincolo de cercul polar pentru că temperaturile sunt mai ridicate și clima mai plăcută. Ce este dincolo de poli?

Amiralul Byrd scria în anul 1947, în jurnalul său, că dincolo de poli este o lume necunoscută. În anul 1956, doi piloți americani au declarat că au survolat unt teritoriu de 3600 kilometri situat dincolo de poli.

Piloții au survolat teritoriul la o altitudine de 400 de metri și au declarat că este o zonă plină de vegetație. Pentru că soarele nu se vedea, lumina era diferită.

pamant gol - Dincolo de poli, o lume plină de întrebări fără răspuns. Este Pământul gol?

Termometrul indica 23 de grade Celsius, avionul părea că se clatină, iar aparatura de la bord nu a mai funcționat. Cei doi piloți au avut impresia că au fost prinși într-o plasă temporală..

loading...
3 Comments

3 Comments

 1. anonim

  2 octombrie 2017 at 16:01

  Daca Pamantul ar fi o sfera goala in interior, atunci masa, densitatea si acceleratia gravitationala ar fi mult, mult mai mici.
  Daca Pamantul este o sfera plina de caverne, atunci teoria geologica ramane valabila.

 2. orion

  2 octombrie 2017 at 21:42

  Masa, acceleratia gravitationala si densitatea sunt determinari facute din calcule , calcule care nu exclud erori si al caror rezultat este determinat de starea de fapt;Pamantul , ca o sfera plina de caverne ce pot avea dimensiuni foarte mari.Problema care se pune este: ce ne impiedica sa ne deplasam in acele zone-o expeditie stiintifica- si sa constatam direct cum stau lucrurile? Astfel am pune capat atator speculatii ce genereaza zeci de teorii ale conspiratiei.

 3. Angel

  3 octombrie 2017 at 0:48

  Nu cred ca masa densitatea si g are vreo importanta deosebita in aceste socoteli

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top