Descopera

DINCOLO DE LIMITELE ORGANISMULUI UMAN! 70 DE ANI FĂRĂ APĂ ȘI HRANĂ!

Un yogin din India trăiește de 70 de ani, fără să mănânce și fără să bea. Mai mult, timp de 70 de ani, el nu a avut nevoi fiziologice. El are 83 de ani, iar de la vârsta de 13 nu a mai mâncat și nu a mai băut apă. Timp de două săptămâni, specialiștii au stat în preajma sa, pentru a-l observa.

Prahlad Jani este yogin de 70 de ani și majoritatea timpului meditează. Specialiștii l-au supus la anumite analize medicale și au constatat că sănătatea sa este bună, organele interne, inclusiv inima, funcționează normal pentru vârsta sa. Un om poate trăi fără să bea apă maximum 10 zile, iar în ceea ce privește hrana, recordul este de 70 de zile. Timp de două săptămâni, el a fost filmat 24 de ore din 24, timp în care nu s-a atins de mâncare sau apă. De regulă, spun medicii, în astfel de cazuri se produc transformări ale metabolismului, dar în cazul yoginului nu s-au constatat modificări.

Nu se poate explica faptul că el de 70 de ani, nu are nevoi fiziologice. Este singurul caz, de acest gen, întâlnit până acum. În momentul în care corpul pierde 15% din volumul de apă, tensiunea arterială crește foarte mult, apar durerile de cap, pielea este foarte deshidratată, urina este de culoare închisă și corpul uman cedează. În perioada 2003-2004, mai multe persoane care făceau greva foamei, au fost sub observația medicilor. După zece zile, au început să apară problemele.

Persoanele care sunt mai grase rezistă o perioadă mai mare de timp, fără hrană. Cele care sunt slabe, după patru zile, încep să aibă probleme. Cât poate rezista o persoană fără să doarmă? Michael Jackson, înainte să moară, nu dormise 60 de zile. Se spune că acest fapt a accelerat moartea vedetei. Din cauza medicamentelor pe care le lua, Jackson nu a putut atinge nivelul somnului profund, timp de 60 de zile.
Somnul profund este etapa în care apar visele.

Un chinez de 26 de ani a murit, după ce în 2012, în timpul campionatului de fotbal, nu a dormit 11 zile, dorind să vadă toate meciurile. După 11 zile, s-a culcat și nu s-a mai trezit. Murise în somn. Cât timp putem sta sub apă fără să respirăm? Recordul este de 10 minute, dar intervin mai mulți factori. În primul rând mărimea cutiei toracice, antrenamentul.

yoghin DINCOLO DE LIMITELE ORGANISMULUI UMAN! 70 DE ANI FĂRĂ APĂ ȘI HRANĂ!

Cât timp putem trăi fără să respirăm? În anul 1959, Hermann Rahn, de la Universitatea din Buffalo, a reușit performanța de a nu respira 14 minute, prin procedeul de încetinire a metabolismului, în mod artificial. Mai târziu, recordul a fost de 15 minute. Păsările și mamiferele beneficiază de încetinirea metabolismului, în mod natural, atunci când nu mai pot respira.

loading...
Comments
To Top