The news is by your side.

Dezvaluiri socante din arhivele Vaticanului

0

Barbara Elitt, un cercetător care a avut permisiunea ierarhilor de a efectua un studiu asupra manuscriselor străvechi care se găsesc în celebra bibliotecă din Vatican, a oferit opiniei publice un raport detaliat asupra descoperirilor făcute.

În prima instanță Vaticanul i-a interzis cercetătoarei să ofere detalii opiniei publice cât şi credincioșilor cu privire la manuscrisele studiate, însă Elitt a considerat că toată lumea trebuie să afle adevărul cu privire la istoria religiei.

În anul 325, în cadrul Sinodului de la Niceea, sub influența împăratului Constantin, a fost luată hotărârea de a se ascunde adevărul cu privire la anumite aspecte religioase întâmplate în trecut. Una dintre cele mai mari taine pe care Vaticanul o ascunde cu înverșunare este legată chiar de Dumnezeu.

Este cunoscut faptul că El a creat lumea şi tot ce mișcă pe Pământ şi l-a trimis pe fiul sau să propovăduiască mila şi virtutea. Documentele de la Vatican vorbesc despre un Demiurg, un înger decăzut, care a început să se pretindă noul Dumnezeu pe Pământ. Demiurgul a adus după sine păcatul şi tot răul care se găsește în prezent pe Terra. Amestecul îngerului decăzut a făcut ca legătura între oameni și Dumnezeu să se subțieze, în acest fel dorințele decadente au pus stăpânire pe oameni.

Un alt secret păstrat cu sfințenie de Vatican este credința în reâncarnare. Chiar dacă această idee este considerată de religie precum una metaforica, Ioan Gură de Aur a scris că sufletul, după ce corpul moare, poate vedea împărăția cerurilor după care există posibilitatea să se întoarcă la o nouă viață pe Pământ. Din această cauză trebuie să fim buni cu toții pentru că nu se știe când putem să ne întâlnim într-o altă viață cu sufletele părinților, fraților sau chiar ale copiilor noştri.

Elitt a mai consemnat în raportul său şi adevărul despre Potopul lui Noe. De fapt, Dumnezeu a eliberat o cantitate imensă de gaz pe Pământ pentru a-l face pe om să uite trecutul.

vatican1 Dezvaluiri socante din arhivele Vaticanului

Influența nefastă a Demiurgului a trebuit ștearsă într-un fel din mintea umană şi soluția la care a apelat Dumnezeu a fost folosirea unui gaz prin care mintea umană a fost spălată. Noe s-a închis într-o biserică ermetic închisă, fiind singurul care, cunoscând adevărul, a trebuit să propovăduiască cuvântul şi învățăturile lui Dumnezeu.

Aceste secrete sunt doar câteva dintre sutele pe care Vaticanul le păstrează cu sfințenie, astfel modificându-se nu doar percepția generală asupra trecutului ci chiar întreaga religie.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și