The news is by your side.

Dezvaluiri incredibile: Ceausescu le-a oferit extraterestrilor copii pentru diverse experimente

0

O publicație mexicană a detonat o bombă mediatică cu privire la legăturile stranii pe care fostul dictator comunist, Nicolae Ceaușescu, le-a avut cu o civilizație extraterestră. Acest subiect, tabu la vremea respectivă cât și în prezent, uimește lumea întreagă chiar dacă au trecut mai bine de 30 de ani.

Un fost angajat al armatei comuniste, care a reușit să emigreze în Statele Unite, a făcut dezvăluiri șocante cu privire la unul dintre cele mai mari secrete ale lui Ceaușescu. Povestea colaborării cu o civilizație extraterestră începe undeva pe la începutul anilor ’70, când dictatorul a intrat în posesia unor informații bizare. Fostul ofițer susține că a existat o zonă secretă, în Munții Carpați, în care activitatea navelor spațiale extraterestre era de o intensitate greu de imaginat. Aceste informații odată ajunse la urechile lui Ceaușescu se pare că i-au deschis pasiunea către misterele Universului.

Zona misterioasă a fost împânzită de soldații armatei române și singurul care avea acces era dictatorul. Orice curios, care se aventura dintr-un motiv sau altul în zonă, era împușcat direct în cap.

Primul contact pe care Ceaușescu l-a avut cu extratereștrii s-a produs în 1977, când mai multe OZN-uri au aterizat în zona respectivă. Ființele extraterestre erau înalte, îmbrăcate în costume gri și semănau oarecum cu oamenii. Umanoizii se pare că au încheiat un tratat cu dictatorul român, care trebuia să le livreze un număr de copii pentru ca extratereștrii să efectueze diverse experimente ciudate.

Sursa nu a putut preciza care era beneficiul României în acest schimb ciudat, dar a susținut că sute sau chiar mii de copii erau prelevați din orfelinate pentru a fi puși la dispoziția umanoizilor veniți din îndepărtatul Univers.

Publicația mexicană prezintă cazul unei femei, pe nume Emilia, care a fost supusă terorii extraterestre în copilărie. Ea își aduce aminte de costumele argintii și de oamenii cu capul deformat care o supuneau la chinurile iadului. Un dispozitiv ciudat i-a fost introdus în organism, ceea ce i-a provocat dureri insuportabile, greață și stări frecvente de vomă. De asemenea, i se preleva frecvent sânge și era testată la fel de fel de aparate. Tot ea mai susține că foarte puțini copii mai scăpau cu viață după ce ființele în costume gri își încheiau experimentele incredibile. Extratereștrii nu comunicau precum oamenii, ci printr-un soi de zumzet, extrem de deranjant pentru urechea umană.

În cele din urmă, a venit Revoluția din ’89 și aceste experimente au luat sfârșit. O echipă a serviciilor secrete americane, știind de tot ceea ce se petrece în zona misterioasă din Munții Carpați, a pătruns în locul cu pricina și a pus mâna pe echipamentele găsite și pe oamenii care se mai aflau acolo.

copii-saraci-400x300 Dezvaluiri incredibile: Ceausescu le-a oferit extraterestrilor copii pentru diverse experimente

Aceste relatări efectuate de publicația mexicană sunt de-a dreptul șocante. Asemenea informații nu au circulat niciodată prin România, iar dacă aceste fapte sunt reale atunci nu putem să ne întrebăm cine ascunde informații de o asemenea încărcătură și de ce nimeni nu a vorbit niciodată despre acest fenomen?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și