Dezvăluiri incredibile! AVIONUL MH 370 MALAYSIA AIRLINES PRĂBUŞIT PENTRU CĂ AVEA LA BORD 20 DE PASAGERI SPECIALIȘTI ÎN ARMAMENT ELECTRONIC

S-a dezintegrat avionul MH 370 Malaysia Airlines, cu 239 de persoane la bord, așa cum afirmă oficialitățile? A fost prăbușit avionul prin mijloace electronice, pentru că la bordul avionului se aflau 20 de persoane care lucrau la Departamentul Apărării? Patru dintre persoanele care se aflau la bord sunt anchetate din cauza unor suspiciuni legate de pașapoartele lor.

Alți 20 de pasageri lucrau în domeniul apărării, respectiv, în ceea ce numim război electronic. Cei 20 de specialiști erau malaiezieni și chinezi. Dispariția avionului s-a datorat unui act terorist, dat fiind pasagerii de la bord? Două informații nu au fost date publicității. În primul rând, armamentul electronic poate face un avion să dispară, de pe radar. În al doilea rând, cele 20 de persoane erau specialiști în armament electronic.

A fost folosit armament electronic, în dispariția acestui avion? Este o pistă, care nu trebuie neglijată, dar pe care oficialitățile nu au prezentat-o ca variantă, oficial. Armele electronice fac imposibilă vizualizarea unui avion pe un radar, dacă nu sunt activate sistemele de securitate. Este cunoscută tensiunea dintre Israel și Iran. Israelul a declarat că războiul pe care-l va duce asupra Iranului va fi unul electronic și nu, unul clasic.

Sunt ziariști care au legat dispariţia avionului de cei 20 de specialiști, în armament electronic, care se aflau la bord. Avionul a schimbat ruta și cele 20 de persoane au fost capturate, dat fiind informațiile pe care le dețineau. Cei 20 mergeau la Pekin, la o conferință pe această temă. Avionul a fost detectat ultima oară de radare militare în apropierea Insulelor Andaman. Persoana care pilota avionul sau preluase comanda avionului în timpul zborului, cunoștea foarte bine traseul pe care-l urma.

Unii jurnaliști cred că nu mai trebuie căutată epava avionului, pentru că ea nu există. Cei 20 de cercetători au fost capturați. Ce s-a întâmplat cu restul persoanelor care se aflau la bord? Au fost sacrificate? Cine a ordonat acest atentat? Sunt negocieri secrete în vederea recuperării celor 20 de specialiști? Atentatul este un mesaj pentru China de a se ține departe de neînțelegerile dintre USA și Rusia, care pot duce la un război?

Istoria se complică și mai mult, pentru că de curând, s-a publicat fotografia avionului MH 370, zburând deasupra unei jungle. Fotografia a fost făcută de un satelit. Întrebarea este care e acea junglă?
Locuitorii dintr-o mică insulă din atolul Dhaalu, susțin că au văzut un avion al companiei Malaysia Airlines, zburând extrem de jos, deasupra insulei. Se înțelege faptul că avionul a zburat la mică altitudine, pentru a nu fi detectat de radare.

Loading...

vol1

Locuitorii insulei au fost surprinși de altitudinea avionului, care conform mărturiilor, zbura mai jos ca un hidroavion, mijloc de transport practicat în zonă. Misterul continuă asupra dispariției avionului, dar o nouă pistă pare să fie din ce în ce mai credibilă.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și