The news is by your side.

Dezastrul ecologic de la Fukushima se amplifica. Zeci de balene moarte au fost descoperite

0

În ultima perioadă, diverse cifre sunt făcute publice cu privire la substanțele radioactive care se scurg în ocean după dezastrul de la Fukushima. Problema este atât de gravă încât autoritățile japoneze încearcă să minimalizeze adevărul, dar diverse fapte și fotografii cu zeci de balene moarte au ajuns în fața opiniei publice. Autoritățile de la Tokio nu reacționează în niciun fel la drama ecologică care se produce.

În ziua de 31 august 2013, o fotografie efectuată de un anonim arăta drama ecologică de la Fukushima. Din cauza substanțelor radioactive, care se scurg fără încetare din bazinele de protecție, apele oceanului au început pur și simplu să fiarbă.

Mai mult de atât, la doar câteva zile, o altă fotografie efectuată pe țărmul din apropierea centralei nucleare, arată zeci de balene moarte. Este de-a dreptul șocant ceea ce se petrece la Fukushima, dar de neînțeles este faptul că autoritățile nipone fiind depășite de situație nu fac publică adevărata situație.

Conform previziunilor făcute de oamenii de știință americani, în ultimii 2 ani, s-au scurs în Oceanul Pacific peste 220.000 de tone de deșeuri toxice. Această cantitate este una extrem de mare și dacă ritmul se va menține vom fi martorii unui dezastru ecologic nu doar în zona Fukushima, dar pe o suprafață enorm de mare din Oceanul Pacific.

Oceanul-Pacific-fierbe-Fukushima-400x236 Dezastrul ecologic de la Fukushima se amplifica. Zeci de balene moarte au fost descoperite
Oceanul Pacific fierbe la prorpiu

Ecologiștii din întreaga lume sunt de părere că guvernul japonez este autorul unei crime de talie mondială doar prin faptul că a păstrat un asemenea secret monstruos. Cu siguranță că lucrurile sunt mai dramatice decât se preconizează și în acest fel, în viitorul apropiat, vom asista la moartea mai multor animale din ocean și probabil la crearea unui dezechilibru în ecosistem.

balene-moarte-fukushima-400x273 Dezastrul ecologic de la Fukushima se amplifica. Zeci de balene moarte au fost descoperite
Zeci de balene moarte pe țărmul de lângă Fukushima

De aici și până la un eveniment global nu ar mai fi decât un singur pas. Astfel, ceea ce se petrece în zilele noastre la Fukushima este un fapt abominabil, care într-un fel sau altul poate pune în pericol existența vieții pe Terra, dacă nu se vor lua măsuri de stopare a scurgerilor deșeurilor toxice în ocean.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și