Devraha Baba, indianul care a trait peste 500 de ani!

Devraha Baba a fost un personaj straniu asupra căruia s-au născut diverse legende. Devraha Baba s-a născut în India  şi a avut o viaţă spirituală interesantă. În jurul acestui personaj mistic s-au născut mai multe legende sau poveşti, unele adevărate, altele incredibile. Se spune că Devraha Baba nu s-a născut din femeie ci pur şi simplu din apă, fapt pentru care se simţea atât de bine în mediul său natal încât putea să-şi ţină respiraţia sub apă mai bine de 30 de minute. Acest fapt este imposibil pentru un om obişnuit în orice condiţii şi cu oricât de mult antrenament ar avea.

Indianul putea să comunice cu animalele, vindeca oamenii doar dintr-o privire şi putea să prezică viitorul cu o uşurinţă ieşită din comun. Viaţa sa lungă, cel puţin după întâmplările date, ne duce cu gândul că acest personaj straniu nu era un om ca oricare altul ci mai degrabă un sfânt sau poate un trimis al Creatorului.

Primul preşedinte al Indiei, Dr. Rajendra Prasad, a afirmat că pe când tatăl său era copil, stătea destul de des la picioarele lui Devraha Babă. Aceasta se petrecea undeva prin secolul XIX-lea, iar în acele vremuri indianul misterios era foarte bătrân. De asemenea legenda mai susţine că Baba l-ar fi bine cuvântat şi pe un celebru filosof indian, Tulsidas, născut în anul 1532. Aceste două fapte impresionante uluiesc mintea oricărui om normal pentru că Devraha Baba ar fi trăit mai mult decât orice pământean. Conform unor surse, misteriosul indian s-ar fi născut în anul 1447 şi a decedat în anul 1990.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)