Desenele antice din Australia ar putea elucida misterul vietii de pe Terra?

Desenele antice din Australia ar putea elucida misterul vietii de pe Terra?

Regiunea Pilbara este situată la aproximativ 1300 de kilometri de orașul australian Perth. Este o zonă vastă și plină de mister, pentru că ascunde unele dintre cele mai importante aspecte ale istoriei planetei, cât și adevărul despre civilizațiile antice care au trăit în zonă.

În urma misiunilor de cercetare din zonă, arheologii au făcut o serie de descoperiri impresionante. Inițial au descoperit un mineral, numit tranquillityite, care s-a crezut că există doar pe Lună. Mineralul „Tranquillityite”, numit aşa după Marea Tranquility (regiunea de pe Lună unde a ajuns Apollo 11), a fost descoperit de cercetători după ce aceștia au analizat roci aduse de pe Lună.

Acesta are o vechime de peste 2,5 miliarde de ani și chiar dacă nu are valoare economică, deține o valoarea istorică. Mai mult de atât, în aceste roci stranii există anumite bacterii care se preconizează cu au populat planetă acum mai bine de 3,5 miliarde de ani. Acestea sunt de fapt strămoșii tuturor viețuitoarelor de pe Terra dacă luăm în considerare teoria evoluționistă.

Pe lângă aceste elemente interesante, cea mai importantă descoperire sunt desenele lăsate în urmă de o civilizație misterioasă. Impresionant de multe, peste 1 milion la număr conform arheologilor, desenele antice au fost analizate din toate punctele de vedere. S-a putut stabili că au o vechime de peste 60.000 de ani, iar reprezentările grafice sunt fabuloase. Sunt înfățișate fel de fel de animale stranii, chipuri umane, dar și unele stranii.

Combinația de piatră tare și un climat uscat ne-au făcut să ajungem la concluzia că gravurile au peste 60.000 de ani vechime. Aceasta sugerează că Australia a avut o vastă cultură și au existat diverse civilizații antice care și-au lăsat amprenta.„, susține profesorul universitar Brad Pillans.

Nu s-a putut stabili cu exactitate cui aparțin aceste desene antice, dar este cert faptul că istoria Australiei trebuie schimbată. Până să se efectueze această descoperire s-a crezut că Australia nu a fost locuită de oameni într-o perioadă atât de îndepărtată.

Loading...

picturile Wandjina

loading...

Related posts