Desecretizarea documentelor privind moartea lui Kennedy! Adevărul iese la iveală

Ziarul american Politico a publicat știrea prin care în 26 octombrie 2017, vor fi desecretizate 3000 de documente din arhivele CIA și FBI, privind asasinarea președintelui Kennedy, în anul 1963.

În anul 1992, Congresul american a stabilit ca după 25 de ani, respectiv în 2017, toate documentele să fie făcute publice, cu mențiunea că singurul care se poate opune este președintele, dacă consideră că documentele aduc atingere securității naționale Marc Dugain, scriitor american, consideră documentele o adevărată bombă care vor schimba percepția americanilor asupra țării lor.

Documentele vor da la iveală lovitura de stat care a avut loc în anul 1963. Într-un interviu pe care l-a acordat, Dugain susține că documentele vor demonstra cât de implicată a fost CIA în acel asasinat, legăturile ei cu mafia Sondajele recente arată că 61% dintre americani nu cred că Lee Havey Oswald ar fi fost asasinul președintelui.

Lucrurile nu au stat astfel acum câteva decenii, când toți americanii îl considerau pe Oswald responsabil de moartea președintelui. Dugain i-a categorisit pe americani ca fiind un popor de naivi.

Nu poate fi o coincidență că la câțiva ani, avea să fie asasinat și Robert, fratele președintelui. Cel mai mic dintre frații Kennedy s-a retras brusc din cursa către Casa Albă, fără să dea explicații susținătorilor. La acea vreme, s-a spus că ar fi fost amenințat că va avea un sfârșit asemănător cu frații săi.

Loading...

Comisia de anchetă Warren a stabilit că Oswald a fost singurul trăgător și că ar fi tras trei gloanțe. Unul nu a fost descoperit, al doilea l-a nimerit pe președinte în gât, iar al treilea a dus la explozia cutiei craniene.

Cel de al doilea glonț a avut o traiectorie absurdă, așa au afirmat specialiștii din comisie. A trecut prin corpul președintelui pe partea dreaptă , după care a trecut prin partea stângă a corpului guvernatorului de Texas, care se afla pe scaunul din față al mașinii.

O traiectorie în zig zag. A treia zi după asasinat, Oswald este împușcat în fața camerelor de filmat, de către Jack Ruby, patronul unui club de noapte. Pe toată perioada interogatoriilor, Oswald s-a declarat nevinovat.

moartea lui Kennedy

Cum a fost posibil ca el să fie împușcat în acele condiții? De ce nu a fost protejat? S-a dorit eliminarea lui? Gestul lui Jack Ruby a fost considerat ca fiind al unui om dezechilibrat, care nu are nicio legătură cu mafia sau alte teorii ale conspirației.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și