Descopera

Descoperiri uimitoare! Dinozaurii au conviețuit cu oamenii în urmă cu câteva mii de ani

Când au trăit dinozaurii și în ce perioadă au murit? Au conviețuit oamenii cu anumite specii de dinozaur? Acestea sunt doar câteva întrebări simple, la care știința se bâlbâie atunci când vine vorba să ofere niște răspunsuri care să nu nască controverse.

Conform teoriilor acceptate în prezent, suntem învățați că dinozaurii au trăit pe Terra cu circa 200.000 de ani în urmă și au dispărut acum 65 de milioane de ani. Iese din orice discuție faptul că oamenii ar fi putut să conviețuiască cu aceste animale misterioase.

Teoria științifică este cât se poate de clară, dar descoperirile din ultimii ani sugerează că aceasta este eronată și ar trebui regândită.

Desenele rupestre dintr-o peșteră din Kuweit

Recent, un cioban a descoperit mai multe desene ciudate într-o peșteră din Kuweit. Descoperirea a fost realizată din pură întâmplare. Ciobanul a trecut pe lângă un munte și a zărit o deschizătură. A intrat pe acea gaură și dintr-o dată și-a dat seama că este vorba despre o peșteră. Când a privit pereții a realizat că a făcut o descoperire remarcabilă, pentru că aceștia sunt plini de desene rupestre.

Ciobanul a anunțat autoritățile și mai mulți specialiști s-au deplasat la fața locului pentru a analiza peștera. Paleontologul Abdul Al-Shalafi, după ce a văzut picturile, s-a declarat șocat. Acestea îi înfățișează pe oamenii din trecut, care probabil au locuit acea peșteră, împreună cu dinozaurii.

koweit cavergg art - Descoperiri uimitoare! Dinozaurii au conviețuit cu oamenii în urmă cu câteva mii de ani

Această descoperire este de-a dreptul șocantă pentru că aruncă în aer teoria dinozaurilor susținută de știința modernă. Cum a fost posibil ca oamenii care au locuit acea peșteră cu 10.000 de ani în urmă să aibă habar despre existența dinozaurilor, dacă aceștia nu existau în realitate?

loading...

Figurinele Acambaroro

Figurinele Acambaroro sunt un set aproximativ 3200 statuete, descoperite în Mexic, care înfățișează oamenii coexistând cu dinozaurii. Aceste figurine au o vechime de cel mult 6000 de ani și înfățișează oameni care pur și simplu călăresc dinozaurii. Aceste figurine demonstrează faptul că pe teritoriul Mexicului, în urmă cu 6000 de ani, existau dinozauri?

Acambaro figurine - Descoperiri uimitoare! Dinozaurii au conviețuit cu oamenii în urmă cu câteva mii de ani

Descoperirea specialiștilor ruși

Paleontologii ruși au făcut publică descoperirea unei pietre uriașe, care conține imprimate urmele dinozaurilor, cât și ale oamenilor. Analizele de laborator au demonstrat că urmele au fost făcute în același timp, ceea ce semnifică că oamenii au trăit în timpul dinozaurilor sau invers.

Mozaicul de la Palestrina

mozaicul nilului de la palestrina - Descoperiri uimitoare! Dinozaurii au conviețuit cu oamenii în urmă cu câteva mii de ani

Una dintre cele mai misterioase opere de artă antice este Mozaicul de la Palestrina. A fost descoperit în orașul italian cu același nume la începutul secolului al XVII. Nu se cunoaște originea sa, dar oamenii de știință preconizează că are cel puțin 2500 de ani vechime. Cel mai interesant aspect este că mozaicul în cauză înfățișează oameni ai antichității, înarmați cu sulițe, care vânează dinozauri. Așadar, în urmă cu 2500 de ani oamenii mâncau carne de dinozaur?

Când au trăit și când au dispărut dinozaurii?

Aceasta este întrebarea la care știința nu poate să ofere un răspuns clar. Dacă dinozaurii au murit în urmă cu 65 de milioane de ani, când o presupusă cometă a zguduit Pământul, atunci cum de ei sunt prezenți în viețile oamenilor de acum circa 10.000 de ani sau chiar 3000 de ani?

De ce teoria dinozaurilor nu este reevaluată în funcție de descoperirile realizate în ultima perioadă? Trebuie ascuns adevărul cu privire și la aceste animale, care probabil că au jucat un rol decisiv în menținerea speciei umane pe Terra? Este foarte greu de înțeles de ce anumite teorii rămân împământenite pentru totdeauna în cultura noastră și pare că nimic nu le va schimba niciodată.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top