Descopera

Descoperiri incredibile despre corpul uman

Celulele care sunt contaminate cu viruși emit semnale luminoase de alertă, înainte să moară. Este o descoperire făcută de cercetătorii ruși care au constatat că emisia fotonică crește, înainte ca acestea să moară.

Celulele sănătoase emit semnale luminoase constante. Măsurarea emisiei de fotoni care sunt emiși de corpul uman, determină starea de sănătate a organismului uman. Corpul unui bolnav de cancer va emite mai mulți fotoni față de un organism sănătos.

Se cunoaște faptul că organismul uman prezintă polaritate magnetică. Corpul este împărțit în două părți prin coloana vertebrală. Partea dreaptă este pozitivă și cea stângă este negativă. Pentru stângaci lucrurile stau invers.

Polii de același tip se excită, iar cei opuși calmează. O mână care este pozitivă calmează și una negativă stimulează. Mâna dreaptă a unui magnetizator așezată pe partea stângă a pacientului va calma.

Polaritatea pacientului este determinată de sex. Bărbații sunt pozitivi, iar femeile negative. Din cauza unor factori, polaritatea la anumite persoane se poate inversa. Un bărbat va avea polaritatea negativă dacă a urmat tratamente neadecvate, greșite sau dacă locuiește în zone geo-patogene.

Magnetizatorul poate depista această inversiune prin trecerea mâinii pe corpul pacientului de la cap spre picioare. Dacă de-a lungul coloanei vertebrale există senzația de frig, pacientul are o polaritate inversată.

Cercetătorii susțin că organismul uman se compară cu un astru care are polaritate. Capul are o încărcătură pozitivă, iar picioarele negativă.

Între diferite părți ale corpului se stabilesc legături energetice. Degetele de la mână corespund celor de la picioare, piciorul corespunde mâinii, glezna corespunde încheieturii mâinii, genunchiul, cotului.

Dacă vă doare glezna dreaptă se pune mâna pe încheietura mâinii drepte. Terapia prin polaritate a fost studiată de medicul american Randolph Stone, care a ajuns la concluzia că anumite boli se instalează în corpul uman din cauza unui dezechilibru energetic.

suflet Descoperiri incredibile despre corpul uman

Stone considera că tot ceea ce ne înconjoară este energie bazată pe forțe centrifuge și centripete. Când aceste forțe sunt perturbate sau blocate apar boli în organismul uman.

loading...
Comments
To Top