Bizar

DESCOPERIRI CARE SCHIMBĂ VECHILE TEORII

În anul 2016, în Peru a fost descoperită o mumie care avea trei degete, atât la mâini cât și la picioare. Cu câțiva ani înainte fusese descoperit un schelet care a fost numit Homo Florentis sau Hobit, de dimensiuni foarte mici.  Analizele ADN-ului au demonstrat existența unei gene care nu este întâlnită la omul modern.

Mumia are un cap conic, are o lungime de 21 de centimetri, prezintă brațe și picioare, precum și coloană vertebrală. Astfel de mumii au mai fost descoperite în Chile și Honduras. Una dintre mumii deține recordul, având o lungime de 16 centimetri.

Mumia din Peru a fost descoperită într-un fel de sarcofag săpat in piatră. Ochii mumiei nu au nimic specific uman. Par a fi reptilieni sau amfibieni. Gura are dimensiuni foarte mici și există probabilitatea să nu fi fost utilizată pentru a se hrăni.

Din păcate, toate aceste descoperiri au fost ținute secret. Numai câțiva oameni de știință au avut acces la ele și au preferat să nu facă declarații sau să dea informații.

Aceste descoperiri pun în dificultate existența vechilor teorii privind istoria umanității. Cercetători independenți au făcut legătura cu o fotografie captată de robotul Curiosity, în anul 2014, pe suprafața marțiană.

Pentru mulți specialiști fotografia prezintă un corp pietrificat al unui extraterestru. Corpul are dimensiuni mici, capul are o formă conică. Se spune că există multe similitudini cu mumia descoperită în Peru.

loading...

Același robot a captat imagini care prezentau un femur. Aceste poze au fost retrase după situl NASA, imediat după ce au început să apară fel de fel de ipoteze.alien mars ok - DESCOPERIRI CARE SCHIMBĂ VECHILE TEORII

Descoperirea care schimba tot despre originea vietii pe Terra

 

A fost descoperită cea mai veche urmă a vieții pe Pământ, în podișurile din Australia. Descoperirea ar putea schimba radical teoria privind originea vieții: s-ar putea să fie falsă ipoteza că viața s-a dezvolat în ocean și ulterior s-a adaptat pe uscat.

Perioada în care savanții știu sigur că a existat viață pe uscat ar putea fi extinsă cu 500 de milioane de ani în urma descoperirii făcute de oamenii de știință de la Universitatea din Sydney.
„Ar putea avea implicații cu privire la originea vieții în izvoarele fierbinți de pe uscat, mai degrabă decât mult discutata idee că viața s-a dezvolat în ocean și ulterior s-a adaptat pe uscat”, a spus Tara Djokic, autorul principal al studiului publicat în revista Nature Communications.

Locul unde au fost găsite mineralele create de microbi este un rezervor de ape fierbinți din regiunea australiană Pilbara.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top