Take a fresh look at your lifestyle.

Descoperirea misterioasa din templul Abydos. Nimeni nu isi poate explica ce reprezinta!

Într-un templu străvechi, Abydos, început în vremea faraonului Seti I și terminat de fiul său  Ramses II, a fost găsită o piatră ciudată care conține diverse imagini şi hieroglife care nu au fost deslușite nici până în ziua de astăzi. Descoperirea a fost efectuată la începutul anilor ’90 şi de atunci diverse semne de întrebare s-au născut în rândul arheologilor.

Imaginile sunt de-a dreptul bizare pentru că înfățișează submarine, avioane, obiecte de zbor cu forme ovale, elicoptere, mașinării pe care omenirea urma să le descopere abia peste 3000 de ani. Pe lângă aceste imagini mai sunt şi niște hieroglife, nemaiîntâlnite până în prezent, care nu au fost niciodată descifrate.

Imediat după descoperirea efectuată controversele nu au încetat să apară. S-a pus problema dacă vechii egipteni puteau să prevadă viitorul? Puțin probabil, ar spune cei mai mulți dintre arheologi pentru că egiptenii nu se preocupau cu prezicerea vremurilor care vor urma, pasiune întâlnită în societatea mayaşă. O altă explicație ar fi ca obiectul provine de pe o altă planetă, unde o societate avansată folosește mașinăriile care apar în desene. Dacă această teorie este valabilă atunci putem să realizăm că acești extratereștrii au un avans tehnologic de peste 3000 de ani în fata omenirii.

Nu trebuie omis nici faptul că societatea vechilor egipteni s-a dezvoltat în decursul a 20.000 de ani, iar conform unor arheologi ei ar avea originile de pe Continentul Negru. În acest caz nu putem să nu ne gândim că în toată această perioadă, vechii egipteni nu au putut să ajungă la un nivel tehnologic în care să dezvolte avioane, submarine şi farfurii zburătoare.

Cu toate acestea nici până în prezent, piatra descoperită în templul Abydos nu poate să fie decodificata, iar misterul rămâne neelucidat.

Loading...

loading...