Descopera

DESCOPERIREA CARE EXPLICA CUM DISPAREAU OAMENII DIN SENIN ACUM 10.000 DE ANI!

Arheologii indieni au facut o descoperire unica in mai multe pesteri din regiunea Charama, din statul indian Chhattisgarh, care infatiseaza fiinte extraterestre, ceea ce ar demonstra oamenii erau luati de pe Pamant acum 10.000 de ani de extraterestri.

Chiar daca exista numeroase semne extrem de clare care indica faptul ca civilizatiile extraterestre si-au facut simtita prezenta pe Terra inca din cele mai vechi timpuri, exista numerosi oameni de stiinta care neaga cu vehementa aceasta teorie.

O noua descoperire confirma teoria extraterestrilor antici si de aceasta data este vorba de o serie de picturi rupestre, care au fost descoperite recent in mai multe pesteri din India.

Imaginile, chiar daca eu o vechime de cel putin 10.000 de ani, indica faptul ca extraterestri au interactionat cu oamenii preistorici.

Lantul de pesteri se afla in vecinatatea satelor Chandeli si Gotitola, iar potrivit localnicilor, o legenda vorbeste despre oamenii ”rohela”, care veneau din cer cu ajutorul unei nave spatiale in forma rotunda si de fiecare data rapeau mai multi localnici.

disparitii - DESCOPERIREA CARE EXPLICA CUM DISPAREAU OAMENII DIN SENIN ACUM 10.000 DE ANI!

Acestia nu se mai intorceau niciodata, motiv pentru care s-a crezut ca erau alesi pentru a trai intr-o lume mai buna.

loading...

Sursa: antena3.ro

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top