Descoperire uluitoare: Oare extratereștri și-au uitat un copil pe Terra? (video)

O descoperire inedită a fost efectuată de ufologul mexican Jaime Maussen chiar la baza Chichen Itza. Un schelet al unui fetus presupus extraterestru a stârnit controverse majore în rândul specialiștilor din Mexic, fapt pentru care o echipă specială de la National Geografic s-a deplasat la fața locului pentru a elucida misterul.

Prima întrebare care s-a născut pe buzele ufologilor a fost:Oare extratereștri și-au uitat un copil pe Terra?„. Pentru a răspunde la această întrebare iniţial s-au realizat diverse teste ADN. În urma analizelor rezultatul a fost de-a dreptul șocant pentru că Adn-ul fetusului misterios era o combinație între unul uman și altul animal. Așa ceva nu s-a mai întâlnit niciodată pe Terra și astfel misterul se adâncea și mai mult.

Maussen le-a relatat jurnaliștilor de la National Geografic că ființa de origine necunoscută fusese capturată într-o capcană de șobolani de către un localnic chiar la baza monumentului Chichen Itza. Acest amănunt i-a împins pe specialiști să efectueze mai multe cercetări pe timp de noapte în jurul piramidei antice. Timp de mai multe nopți au efectuat pânde pentru a descoperi ceea ce se poate ascunde în zonă. În cele din urmă au abandonat această idee pentru că nu au reușit să descopere nimic straniu.

Și totuși, de unde provenea umanoidul? Interesant este că fetusul seamănă cu unul uman, dar în același timp pare de origine extraterestră. Capul este alungit, dinți îi are bine dezvoltați și pielea de culoare gri. La aceste informații se mai cumulează și testele de ADN și concluzia nu poate să fie decât una simplă, fetusul este un pui de extraterestru.

Bineînțeles că s-au găsit diferite voci care să conteste cu vehemență această concluzie stranie. Unii susțineau că este vorba despre un pui de maimuță sau orice alt animal de pe Terra, dar când venea vorba despre testele ADN, toți ridicau din umeri.

Loading...

Mai mult de atât, ufologul mexican a mai adus un argument plauzibil pentru a-și susține teorie. Umanoidul a fost capturat într-o zonă cu activitate extraterestră foarte mare, fapt pentru care teoria are o bază solidă.

Echipa de la National Geografic a reușit să efectueze un reportaj pe această temă, dar nu a putut răspunde la întrebarea inițială. Dacă fetusul este de origine extraterestră atunci, fie s-a pierdut de părinții săi, fie a fost abandonat de bună voie, pentru că altfel nu se explică capturarea atât de facilă a unei ființe care aparține unei civilizații avansate din toate punctele de vedere.

Pentru a completa acest articol am atașat și reportajul marca National Geografic.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și