The news is by your side.

Descoperire șocantă! Un trib din Melanezia deține în ADN gene extraterestre

0

O descoperire recentă, arată că membri unui trib misterios din insulele Melanezia, din Pacific, dețin în ADN gene care nu se regăsesc oamenilor de pe Terra. Pornind de la această descoperire s-a înaintat teoria că acest trib, în trecutul său îndepărtat, a suferit modificări genetice, probabil cu o specie extraterestră.

Într-o conferință, reprezentanții Societății pentru Genetica Umana din SUA au făcut publice descoperire recente cu privire la ADN-ul unui trib din Melanezia. Specialiștii susțin că printre genele clasice, membri tribului în cauză dețin și alte numeroase gene care nu provin de la strămoșii clasici ai omului.

Geneticienii susțin că acești strămoși ai omului sunt fie oamenii de Neanderthal sau omul Denisovan. Întreaga populaţie a globului prezintă un ADN structurat din genele acestor două specii.

Cu toate acestea, tribul din Melanezia sfidează acest fapt și ADN-ul lor pare desprins dintr-o altă lume pentru că structura sa prezintă gene stranii, care nu au existat niciodată pe Terra.

Acest fapt indică foarte clar că unele civilizații de pe Terra au interacționat cu anumite specii extraterestre, în decursul existenței lor, și prin mutații genetice încă neînțelese de specialiști, au evoluat în consecință.

În urma acestei descoperiri, există voci care susțin că acest trib din Melanezia este de fapt urmașul oamenilor creați de Anunnaki. Teoria este extrem de greu de dezvoltat și susținut pentru că este nevoie să cunoaștem, în principal, istoria tribului și mai apoi să putem concluziona.

Pe de cealaltă parte, după scrierile sumeriene, în care sunt caracterizați Anunnaki, aceștia erau mult mai avansați din toate punctele de vedere decât omul modern și astfel, urmașii lor pe Terra ar trebui să fi cunoscut un înalt nivel al inteligenței.

În cazul populației din Melanezia nu se aplică acest aspect pentru că ei încă experimentează nivelul de început al dezvoltării. Și atunci de unde provin genele lor misterioase?

trib-melanezia Descoperire șocantă! Un trib din Melanezia deține în ADN gene extraterestre

Cert este că nu de pe Terra și prin extrapolare putem spune că poate a fost un experiment eșuat al unei specii extraterestre și nimic mai mult.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și