The news is by your side.

Descoperire socanta: Nu ne-am nascut pe Terra!

O descoperire nemaipomenită a fost făcută, în cea mai veche carte din lume. Piri Reis dovedește că Nephilimii au ajutat pământenii în dezvoltarea lor. La început, a fost un mare continent. În timp, din cauza Potopului, a cutremurelor, a vulcanilor și a deplasării crustei terestre, s-au format continentele, așa cum sunt ele astăzi. Piri Reis a fost descoperită în anul 1929 și dă informații despre lume și viață, înainte de Potop, până în anul 300. Cartea prezintă o cartografie a Antarcticii, în perioada când nu era acoperită de gheață.

Harta este de o precizie științifică. Totul este corect calculat și prezentat, inclusiv insulele din acea zonă, latitudine, longitudine. Fără un ajutor exterior această hartă nu avea cum să fie realizată. Ea a fost scrisă în anul 1513.
Cartea descrie Pământul ca fiind rotund și mai mult, circumferința Pământului este calculată cu o eroare de numai 50 de kilometri. În carte se dă cu precizie distanța dintre Egipt și Peru.

Cum au fost posibile toate aceste informații, din moment ce nu existau avioane la acel moment? Piri Reis, autorul cărții, a fost un marinar de origine turcă. El devine stăpânul Mediteranei, datorită curajului său și a multor bătălii pe care le-a câștigat. Era corsarul cel mai curajos din Mediterană. Cartea are și o parte misterioasă. Piri Reis descrie faptul că, înainte să plece în călătoriile sale, Columb a fost la Vatican, unde a primit instrucțiuni cu privire la călătoria sa, spre America.

Vaticanul avea informații despre traseul pe care Columb urma să-l facă. Care a fost sursa informațiilor, în contextul în care, Columb este primul care a făcut această călătorie? Harta lui Piri Reis prezintă o insulă mare în mijlocul Atlanticului, insulă care azi a dispărut. În limba ebraică Nephilim înseamnă a cădea din cer. În ceea ce privește Biblia, vă readuc aminte un pasaj, care este elocvent în situația noastră. După moartea lui Abel, Eva îi mai dăruiește lui Adam un fiu, pe nume Seth. Acesta întruchipa binele, iar Cain, fratele său mai mare, întruchipa răul. Fii lui Seth, numiți fii cerului, se vor iubi cu fiicele lui Cain, cu toate că Seth se opune cu vehemență.

Fiii cerului sau Nephilimi

Din aceste relații se vor naște fii care vor fi extrem de inteligenți, precum tații lor, dar păcătoși ca mamele lor. Noe și familia sa, reprezentau linia pură, sfântă a lui Seth. Datorită acestei situații, Dumnezeu stabilește ca el și familia sa să fie salvați, din potopul care va urma. De curând, doctorul Ellis Silver a publicat o carte care se numește Nu ne-am născut pe Terra, în care provoacă cititorul la un text incitant, cu privire la teoria că oamenii sunt de origine extraterestră. În sprijinul acestei teorii, el aduce și câteva argumente.

Primul argument se referă la faptul că omul nu este adaptat la mediul în care trăiește. Femeile nasc foarte greu, mai mult, la naștere se produc accidente, semn că femeia nu este adaptată la un astfel de mediu. Comparativ cu animalele care nasc ușor și fără accidente, nașterea la femei are încă un anumit risc. Un al doilea argument pe care-l aduce este numărul mare de boli pe care omul le face și fragilitatea sa, în fața bolilor. La animale numărul bolilor este mult mai redus. Pielea noastră nu este adaptată la mediul în care trăim. Riscurile expunerii la soare sunt mult mai mari la om, comparativ cu animalele.

Despre-om-si-univers Descoperire socanta: Nu ne-am nascut pe Terra!

Un alt argument important este cel legat de viața și dezvoltarea speciei umane. De ce rasele umane sunt atât de diferite, dacă avem un strămoș comun? Cum au apărut civilizații misterioase, precum mayașii sau egiptenii și cum au dispărut? Cunoștințele lor evoluate despre univers, matematică, fizică, cum le putem explica?

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și