The news is by your side.

Descoperire șocantă! BAZE SUBTERANE EXTRATERESTRE ÎN HIMALAIA

0

Dalai Lama declara că oamenii sunt interconectaţi la o altă lume. Oamenii au avut și au contacte cu alte civilizații. Într-un interviu, el declara că este convins că civilizațiile extraterestre sunt o realitate.

În perioada august-octombrie 2015, au fost semnalate peste 100 de obiecte luminoase în Himalaia. Voluminosul raport a fost trimis autorităților. Obiectele aveau forma de sferă, de culoare galbenă și survolau zona de frontieră cu China.

Alte apariții au fost semnalate în zona Cașmir care este ocupată de Pakistan. Cașmirul este o zonă militarizată și în consecință armata a intrat în alertă.

În zona Pradeș, cinci geologi care prospectau zona au reușit să filmeze un obiect cu formă umanoidă, care semăna cu un robot și care la un moment dat a început să zboare.

Alături de geologi se mai aflau încă zece persoane care au asistat la această scenă. Zonele cuprinse între China și Tibet sau China și India dețin recordul în ceea ce privește apariția unor obiecte zburătoare misterioase.

În 28 mai 2015, alarma dintr-un templu budist s-a declanșat Erau orele 23 și toți călugării budişti s-au trezit și au fost martori la un spectacol unic.

Un OZN a survolat curtea interioară a templului mai multe minute. Alarma s-a declanșat iar camerele de filmat din interiorul templului au surprins momentul.

În 25 aprilie 2015 are loc în Nepal un cutremur devastator, 7,9 pe scara Richter. La începutul lui mai, a urmat un alt cutremur de 7,6.

Televiziunea nepaleză a filmat, la câteva ore după producerea dezastrului, un OZN care a survolat orașul. Imaginile au fost date pe post.

Câteva zile mai târziu, jurnalul Indian Daily publică un articol în care susținea că India și China sunt la curent despre existența unei baze subterane la Kongka, Himalaia.

intrare-secreta-Himalaya-1-520x245 Descoperire șocantă! BAZE SUBTERANE EXTRATERESTRE ÎN HIMALAIA

Există mărturii ale locuitorilor cu privire la aparițiile de OZN-uri, care ţâşnesc din interiorul munților, lumini misterioase care se pot observa în toiul nopții.

China și India a închis accesul în zona Kongka, fără a da explicații, situație care a creat tot felul de scenarii.
Toată zona este păzită de militari iar accesul pelerinilor pe muntele Kongka a fost interzis.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și