Take a fresh look at your lifestyle.

Descoperire senzațională: ADN-ul poate fi reprogramat prin cuvinte

0

ADN-ul uman este încă un mister pentru oamenii de știință. Ei au descoperit că structuri ale ADN-ului pot fi modificate sau chiar programate cu ajutorul unor cuvinte, care sunt rostite la o anumită intensitate sau pe o anumită frecvență. Această descoperire schimbă întreaga percepție asupra creaționismului și astfel, putem înțelege mai bine, ce este de fapt întreg corpul uman.

Junk ADN

Această descoperire este una formidabila pentru că astfel s-a mai făcut un pas uriaş spre înţelegerea vieţii, dar şi spre descoperirea originii umane. Studiul a avut ca baza ADN-ul supranumit „junk”, care există în proporţie de 90%, şi legătura cu lingvistică, scrie efemeride.

ADN-ul uman nu este responsabil doar pentru construirea corpului, ci este un bun mediu pentru stocarea datelor informaţionale. De aici a mai fost un singur pas spre descoperirea faptului că ADN-ul uman are un comportament straniu şi imita extrem de bine gramatica unei limbi.

De exemplu, alcaloizii respecta cu stricteţe anumite reguli extrem de bine definite, exact la fel precum gramatica oricărei limbi. Concluzia este una stranie pentru că oamenii de ştiinţă susţin că limbajele nu au apărut accidental sau din senin, ci sunt o reflexie a comportamentului ADN-ului uman. Mai pe scurt, am fost programaţi să putem vorbi o limbă sau mai multe pentru o optimă comunicare.

Cromozomii funcţionează precum un calculator holografic

Specialiştii au analizat cu atenţie şi comportamentul vibrational al întregii structurii de ADN. În acest fel, s-a descoperit că cromozomii funcţionează precum un calculator holografic utilizând radiaţia laser. Acest lucru înseamnă că au reuşit de-a lungul timpul să moduleze anumite tipare de frecvenţă, prin care influenţează decisiv existenţa şi comportamentul întregii structuri.

Loading...

Substanţa ADN-ului, în ţesutul viu şi niciodată în vitro, va reacţiona şi se va modifica atunci când anumite cuvinte sunt rostite la o anumită frecvenţă. Care sunt aceste cuvinte nu se poate spune încă, dar oamenii de ştiinţa lucrează pentru a le descoperi.

rp_adn-uman.jpg

Mai mult de atât, s-a mai descoperit că ADN-ul uman are puteri de neimaginat. De exemplu, atunci când se afla în vid poate cauza tipare tulburătoare, care la rândul lor se fac responsabile pentru crearea găurilor negre magnetizate.

Nu este vorba despre cunoscutele găuri negre, ci despre anumite poduri între universurile paralele. Se presupune că ADN-ul poate folosi aceste poduri pentru a trece în celelalte lumi paralele, unde poate lua o nouă formă de viaţă.

loading...