Descoperire incredibilă în Mexic – statuete care înfățișează ființe extraterestre

Descoperire incredibilă în Mexic – statuete care înfățișează ființe extraterestre

Imaginile exclusive pe care vi le prezentăm, au fost răspândite de prietenul și colaboratorul nostru mexican Emanuel Huza prin canalul YouTube și arată figurine misterioase cu gravuri extraterestre.

Prezentarea acestui material arheologic a fost publicată în seara zilei de 7 martie 2019 în videoclipul programului live al canalului YouTube OVNIS CURRENT Enigmas of history , coordonat de Emanuel Huza.

Emanuel a prezentat mărturia persoanei care a făcut descoperirea și care se numește Alberto. Artefactele au fost descoperite în timpul săpăturilor arheologice pe o mică insulă din statul mexican Guanajuato.

În timpul excavărilor au fost descoperite statui misterioase și, împreună cu ele, s-au găsit niște oase cu cranii lungi. Una dintre piesele găsite într-o peșteră cântărește între 40 și 45 de kilograme și este decorată cu pietre de jad. 

Extratereștrii sau nu?

Această descoperire, dacă este reală, este de-a dreptul șocantă. Ea demonstrează, încă o dată, faptul că în trecutul îndepărtat, planeta noastră a fost condusă de entități din alte lumi.

Este posibil ca aceste statuete ciudate să înfățișeze specia extraterestră care a intrat în contact cu oamenii care au trăit pe teritoriul Mexicului antic. Dovada este una de senzație și face deliciul pasionaților de extratereștrii și fenomene misterioase.

CATEGORIES
Share This