Descopera

Descoperire incredibila: Genele umane sunt culese din cele 22 de specii extraterestre

3views

Din cele mai vechi timpuri, omul a ordonat și clasificat tot ceea ce se găsește în natură. Pentru prima dată, în 1684, medicul francez Francois Bernier a lansat teoria că există patru rase umane, după cele patru continente unde aceștia locuiau.

  1. Mai târziu, Linee a făcut următoarea clasificare.
  2. Americanii sunt roșii, colerici și drepți
  3. Europenii, albi, sangvinici și musculoși
  4. Asiaticii, galben pal, melancolici și rigizi
  5. Africanii, negri, flegmatici, decontractați

În anul 2011, profesorul Samuel Chang a susținut teoria prin care ADN-ul uman este format dintr-o parte de origine extraterestră. Mulți cercetători au îmbrățișat această teorie, unii dintre ei aducând și probe în acest sens.
Chang susține că în ADN-ul uman există 12 filamente, care intră în contact cu chakerele noastre și determină posibilitatea ca noi, oamenii, să ne depășim limitele în anumite situații. Căpătăm puteri neobișnuite care ne fac să rezistăm în situații limită.

Chakrele sunt în număr de 12, șapte interne și 5 externe. Pleiadienii sunt cei care au avut misiunea să vină pe Pământ și să-i învețe anumite lucruri pe pământeni. Pleiadienii, cei care revin din când, în când, printre noi, sunt înalți, blonzi, angelici și foarte educați. Chang consideră că aceste caracteristici le întâlnim la persoanele foarte elevate, care au înregistrat un progres rapid, față de restul populaţiei.

Pleiadienii sau copiii stelelor au avut și au un rol covârșitor în evoluția noastră și în legăturile dintre rasele umane.
Cercetătorii consideră că homo sapiens nu avea cum să evolueze, de unul singur, într-un timp scurt, fără ajutor exterior. Cliffon Stone, sergent în armata americană, a declarat că în timpul războiului din Vietnam, cercetătorii americani aveau certitudinea, prin probele pe care armata americană le-a pus la dispoziție, că există peste 70 de rase extraterestre.

Stone susține că au recuperat probe de la locurile unde s-au produs accidente ale extratereștrilor și le-au pus la dispoziția cercetătorilor americani. Profesorul american Salla susține că noi suntem rezultatul unor manipulări genetice și că genele noastre au fost formate din 22 de rase extraterestre. Salla consideră că Iisus a fost extraterestru și că misiunea sa a fost de a forma conștiința umană pământenilor.

George Adamski a publicat o carte în care susține că extratereștrii sunt printre noi și că anumite guverne cunosc această situație și o acceptă tacit. Adamski susține că în 1952, când se afla într-un deșert american, a fost contactat de extratereștrii. În susținerea acestei întâmplări vin mărturisirile a altor șase persoane, care se aflau la o distanță de un kilometru de tabăra lui Adamski și care au văzut un OZN care a coborât în deșert, preț de câteva minute.
Profesorul Chang se întreabă dacă nu cumva implicarea extratereștrilor în nașterea și evoluția noastră explică faptul că oamenii sunt atât de diferiți, în funcție de rasă.

Loading...

extraterestru

Poate că manipulările genetice au fost făcute de așa manieră, încât unii să fim albi, alții de culoare sau asiatici. Fără aceste intervenții exterioare, cum se poate explica faptul că rasele umane sunt atât de diferite. Dacă am avut un strămoș comun, cum de avem atât de multe diferențe?loading...