Descoperire incredibilă. Entităţi extraterestre ascunse în picturile lui Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci este considerat un adevărat geniu al picturii. Specialiştii în domeniu spun că el a avut o capacitate intelectuală ieşită din comun şi o gamă largă de inspiraţie pentru a realiza operele sale. Numeroşi sunt cei care au căutat diverse indicii sau coduri ascunse în operele lui Vinci şi spre surprinderea tuturor unii le-au şi găsit.

Spirit universalist: pictor, sculptor, arhitect, muzician, inginer, inventator, anatomist, geolog, cartograf,botanist și scriitor, Leonardo da Vinci este considerat adesea cel mai de seamă geniu din întreaga istorie a omenirii. Geniul său creator și spiritul său inventiv și-au pus amprenta asupra epocii, fiind considerat arhetipul omului renascentist, un spirit animat de o curiozitate nemaiîntâlnită până atunci, animat de o imaginație fără precedent în istorie.

Este considerat unul din marii inovatori ai picturii și unul din cei mai mari pictori din istorie. Deși se fac speculații asupra metodelor sale empirice de studiu, viziunea lui Leonardo da Vinci asupra lumii este mai degrabă logică decât misterioasă. Leonardo da Vinci este cunoscut în special ca pictor. Portretul Lisei Gherardini, soția lui Francesco del Giocondo, cunoscut sub numele de Mona Lisa (numele este de fapt Monna Lisasau La Gioconda), aflat în colecția Muzeului Luvru începând cu 1797, este poate cel mai cunoscut portret realizat vreodată.

Fresca intitulată Cina cea de taină, din refectoriul mânăstirii dominicane Santa Maria delle Grazie din Milano, este cea mai cunoscută imagine religioasă a tuturor timpurilor. „Omul Vitruvian” (numele complet este Le proporzioni del corpo umano secondo Vitruvio), un desen din 1490, însoțit de comentarii asupra operei arhitectului Vitruvius, este o imagine iconică, un adevărat simbol al Renașterii.

Entităţi extraterestre ascunse în picturi

Terrence Masson, grafician la Universitatea din Boston, este convins că picturile lui da Vinci ascund numeroase mistere. Pentru a le descoperi, specialistul a suspus mai multe tablouri unei analize grafice pe calculator.

Loading...

Rezultatele au fost uimitoare pentru că mai multe imagini care înfăţişează entităţi extraterestre au fost astfel descoperite.

Imaginile descoperite sunt de-a dreptul uimitoare pentru că pur şi simplu, artistul, a inserat în spatele picturilor sale fiinţe extraterestre. De ce? Probabil că aceste imagini fac parte din întreg mesajul secret pe care da Vinci a încercat să-l transmită posterităţii.

Probabil că în viitorul apropiat, alte analize ale tablourilor sale vor scoate la iveală alte detalii despre cine a fost cu adevărat marele artist sau cu privire la misiunea sa pe Terra.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și