Mistere

Descoperire fara precedent: Mona Lisa ascunde secrete incredibile!

Una dintre cele mai controversate picturi din lume, Mona Lisa, provoacă iar valuri de uimire în rândul opiniei publice cât şi în rândul specialiştilor. În continuare, tabloul ascunde foarte multe mistere pe care celebrul Leonardo Da Vinci le-a ascuns precum un maestru desăvârşit în pictură.

Ron Piccirillo, un pictor, în vârstă de 37 de ani, susţine că a făcut o descoperire importantă cu privire la tabloul pictat de Da Vinci.

În momentul în care tabloul a fost întors, tânărul pictor a observat mai multe picturi mai mici care înfăţişează diverse animale sălbatice. Artistul susţine că început să caute secretele tabloului în clipa în care a citit prin jurnalele semnate de celebrul artist că Mona Lisa este întruchiparea celor şapte păcate.

În spatele Mona Lisei se află mai multe animale sălbatice: un leu, un bivol, un crocodil şi o maimuţă. De asemenea, pictorul Ron Piccirillo susţine că a mai descoperit şi alte secrete ascunse în celebra operă de artă pe care nu dorește să le facă publice pentru moment.

mona lisa large 229x300 - Descoperire fara precedent: Mona Lisa ascunde secrete incredibile!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top