Descoperire controversata in Muntii Ural

O descoperire impresionantă a fost efectuată în Munții Ural din Rusia. O structură din piatră, care se întinde pe o suprafață de 300 metri lungime provoacă dezbateri intense în mediul științific. Această structură privită de sus reprezintă un cal sau chiar o căprioară şi seamănă izbitor cu celebrele linii din Nazca, Peru.

Specialiştii susţin că desenul din piatră are peste 4000 de ani vechime. Asemănarea izbitoare cu celebrele linii de la Nazca ar trebui să ne aducă aminte de vechile culturi dispărute de pe Terra că probabil prin aceste desene încercau să comunice fie cu zeii pe care îi venerau sau cu alte ființe inteligente venite din necunoscutul Univers.

Cercetătorii  din cadrul Institutului Științific din Moscova susţin că această figură ar putea să aparţină culturilor megalitice care au trăit în timpuri îndepărtate în Munţii Ural. Se cunoaște foarte bine faptul că această zonă a fost una importantă pentru dezvoltarea civilizațiilor megalitice cu mai multe mii de ani în urmă.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)