DEMATERIALIZAREA OZN-URILOR, PROIECTE CLASIFICATE

În data de 15 mai 2015, rușii au lansat de pe cosmodromul Baikanur, cel mai mare satelit artificial de telecomunicații. După nouă minute de zbor, lansatorul Proton, pe care se afla satelitul a luat foc și s-a produs o explozie uriașă. Pagubele au fost enorme.

Bucăți din satelit au căzut în regiunea Altai. Misterioasa explozie a fost produsă de un obiect zburător misterios. La câteva săptămâni de la incident, autoritățile ruse au declarat că explozia a fost cauzată de coliziunea cu un OZN.

OZN-urile sunt o realitate. Tot mai mulți piloți, militari și oameni de știință susțin acest lucru. Ben Rich, patronul institutului Lockhead a declarat că SUA are multe proiecte clasificate prin care s-au realizat pași importanții în ceea ce privește studierea aştrilor care sunt apropiați Pământului.

El a mai declarat că, NASA se pregătește să lanseze o misiune numită Magnetospheric Multiscale care va avea ca obiectiv studierea porților ascunse din câmpul magnetic terestru.

Vor fi plasate patru sonde în cele patru deschideri din câmpul magnetic. În acestea au fost observate obiecte zburătoare, care sunt în opinia unor specialiști OZN-uri.

Se va încerca să se afle unde duc aceste deschideri. Unii specialiști susțin că sunt deschideri spre un alt univers, alții către Soare.
Un alt subiect care preocupă cercetătorii este fenomenul de dematerializare a OZN-urilor. Cum este posibil ca o masă să fie atât de rapid și violent comprimată, iar după câteva secunde să revină la forma și dimensiunile inițiale?

Loading...

În centrul dezbaterilor a revenit Experimentul Philadelphia sau Rainbow. Nava USS Eldridge a devenit invizibilă o perioadă de timp, după care a revenit la forma inițială.

Proiectul realizat în octombrie 1943, a fost abandonat din cauza victimelor care făceau parte din echipaj. Dematerializarea OZN-urilor a fost observată în anul 1980, în Brazilia. Un radar a detectat prezența unui obiect necunoscut care survola o zonă a Braziliei. S-a hotărât ca o escadrilă de vânătoare să plece în urmărirea OZN-ului.

Au fost lansate 60 de bombe asupra OZN-ului. Acestea treceau prin OZN, fără să se producă o explozie. După câteva minute, piloții au fost martorii fenomenului de dematerializare. OZN-ul a dispărut fără urmă.

Câteva minute mai târziu, OZN-ul a fost reperat survolând teritoriul peruan. Dematerializarea OZN-urilor a culminat în anul 2015, când o armada de OZN-uri a survolat California. Spectacolul a fost urmărit de sute de martori și a fost surprins și de un radar.

OZN-uri-pe-cerul-Americii

Erau peste 15 OZN-uri, care s-au dematerializat, au dispărut, în câteva secunde.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și