Spiritualitate

Dedublarea astrală: Două cazuri șocante

În vara anului 1942, mai mulţi piloţi ai Forţelor Aeriene Regale din Marea Britanie, decolau zilnic pentru a apăra Malta.

La un moment dat, un tânăr ofiţer, a fost atacat de mai multe avioane germane, aparatul său de zbor fiind grav avariat.

“Eram sigur că voi muri – avea să povestească ulterior – şi mă resemnasem. Deodată, s-a întâmplat ceva ieşit din comun. Eram în afară avionului, privind la propriul meu trup care încă se mai afla în avion. Eram legat de el printr-un cordon argintiu perfect vizibil.

Am simţit brusc o atracţie puternică, o nevoie imperioasă să intru înapoi în trupul meu din carlingă. M-am trezit din nou în propriul corp fizic, privind speriat în jur. Inamicii dispăruseră.

Am constatat că am control asupra avionului meu, deşi era grav avariat, iar, peste câteva minute, am executat cu succes o aterizare forţată.” Povestea este fără îndoială, unică şi fascinanta, însă mulţi oameni, victime ale unor accidente sau ale altor întâmplări nefericite au trăit astfel de experienţe misterioase.

Un alt caz, la fel de ciudat, este cel a lui Mary Smith. Într-o seară, aceasta s-a dus la culcare mai devreme, intru cât avusese o zi grea la fermă. Adormise de două ore, când, deodată, s-a trezit tresărind. Soţul ei stătea în picioare la capătul patului, iar fata şi îmbrăcămintea lui erau pline de sânge.

loading...

L-a întrebat ce se întâmplase. El i-a răspuns că avusese un accident, dar să nu îşi facă nici o grijă. Doamna Smith a sărit atunci din pat, aprinzând lumina, dar năluca dispăruse. Părându-i-se că întregul eveniment a fost doar un vis, se duse să stingă lumina, privind spre ceas.

Era ora 10:30 seara. La miezul nopţii se trezi din nou. Cineva urcă scările. Era soţul ei. Intră şi se aşeză în picioare la capătul patului – având faţa şi îmbrăcămintea pline de sânge. Îi spuse aceleaşi cuvinte pe care i le adresase în vis.

Scena era identică. Robert fusese atacat de doi fraţi de la o fermă învecinată, care îi purtau de multă vreme duşmănie. Atacul avusese loc exact la ora 10:30 seara.

T. Tandin încheie această întâmplare, punând în evidenţă o serie de întrebări: “Întâmplarea este considerată “halucinaţie”. Nu există, însă, o explicaţie. A visat doamna Smith? Dacă da, atunci cum a putut să viseze cu exactitate evenimentele viitoare? A reuşit Robert Smith că, în timpul luptei cu atacatorii, să se proiecteze în spaţiu ca să îi apară soţiei sale?”

Despre proiecţia astrală şi cum se manifestă ea, cu exemple concrete şi cazuri foarte interesante, voi vorbi într-o serie viitoare.

Deşi este asemănător cu primul caz, de această dată proiecţia a avut loc în visul unei alte persoane. Este posibil ca soţii Smith să fi avut o legătură atât de puternică încât în momentul în care unul ar fi avut o problemă, celălalt să simtă acest lucru?

spirit superior - Dedublarea astrală: Două cazuri șocante

Aceste legături sunt specifice şi gemenilor, mai exact cazurilor de coincidenţe stranii care implică gemeni care nu s-au mai văzut de mulţi ani, cazuri despre care voi vorbi în viitor, în cadrul seriei despre sincronicitate.

sursa

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top