Dedublare astrală: Un bărbat a ajuns pe Jupiter și a descris cu lux de amănunte fenomene bizare

Unul dintre cele mai interesante concepte, care descrie cel mai bine evoluția spirituală, dar și puterea absolută a sufletului, este dedublarea astrală. Această stare presupune puterea sufletului de a călători în diverse locuri din spațiu independent de corpul fizic.

La prima vedere acest concept pare desprins din filmele SF, dar, întotdeauna, în spatele unui mit există o fărâmă de adevăr. La începutul anilor 2000, specialiștii NASA au demarat un proiect secret intitulat „Remote Viewing”. Protagonistul acestei cercetări a fost un personaj extrem de interesant pe nume Ingo Swann.

Scopul experimentului a fost dedublarea astrală. Swann a fost antrenat pentru a-și trimite sufletul undeva în apropierea planetei Jupiter și a observa cele mai importante detalii. Interesant este faptul că în urmă cu câțiva ani, NASA trimisese sonda spațială Pioneer 10 în apropierea lui Jupiter pentru a descoperi planeta.

Pentru ca experimentul să fie un succes, Swann trebuia să descrie cu lux de amănunte ceea ce vedea pe Jupiter. Experimentul a fost un real succes pentru că Swann a reușit dedublarea și a început să descrie cu lux de amănunte planeta Jupiter.

Mai mult de atât, a descoperit un inel pe care sonda spațială nu îl observase. De asemenea, a descris numeroase fenomene ciudate, care au fost descoperite ulterior și de către astronomi.

Acest experiment ciudat pare extrem de greu de digerat, motiv pentru care a fost ținut secret pentru o perioadă de timp. Cu toate acestea, în cele din urmă a fost făcut public și din acest motiv putem să înțelegem că omul este o ființă extrem de complexă, capabilă de numeroase fapte paranormale și cu un potențial imens de dezvoltare.

loading...

Dedublarea astrală conștientă

În timpul viselor fiecare dintre noi experimentează de fapt dedublarea astrală spontană. Înţelepţii vechii Indii afirmă că “somnul ne este dat pentru a ne aminti de moarte, în timp ce visele ne obişnuiesc cu lumile astrale.”

Adepţii teoriei corpurilor subtile susţin de altfel, că acestea ar fi explicaţia odihnei ce survine în timpul somnului şi anume, desprinderea corpului astral şi reîncărcarea lui cu energii subtile. Somnul indus prin intermediul somniferelor este superficial, fiind neodihnitor şi nici nu permite apariţia viselor, tocmai pentru că un astfel de somn nu facilitează desprinderea corpului astral de corpul fizic.

Mulţi cercetători au abordat problema proiecţiilor astrale conştiente, dirijate şi mai mult, au afirmat că fiecare individ este capabil să performeze la un moment dat o astfel de experienţă.

Cercetători ca Robert Monroe, Raymond Reant, Jeanine Mora, Ph.D. Keith Harary şi Pamela Weintraub, Gavin şi Yvonne Frost au trecut chiar la elaborarea unor programe concrete, prin respectarea cărora oricine ar putea “învăţa” să practice proiecţia astrală.

Remote Viewing 768x432 - Dedublare astrală: Un bărbat a ajuns pe Jupiter și a descris cu lux de amănunte fenomene bizare

În toate aceste metode, controlul mental al gândurilor şi emoţiilor este esenţial. Conştientizarea etapelor unei relaxări profunde, o treptată detaşare de lumea exterioară, de lucrurile care ne atrag în mod obişnuit este de asemenea necesară.

Este necesară mai întâi amplificarea capacităţii de a se interioriza, de a aprofunda propriile stări psihice după care, abilitatea de expansiune a stării de conştiinţă în forma proiecţiei astrale se va dezvolta treptat. Dar pe lângă acestea, perseverenţa, răbdarea şi încrederea sunt trăsături de caracter indispensabile unei depline reuşite.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns