X-Files

Declaratie socanta: Marea Britanie este pregatita de o invazie extraterestra!

În urmă cu câteva săptămâni scriam un articol prin care informam că forţele navale americane s-au unit cu cele chineze şi sunt pregătite să întâmpine o invazie extraterestră. Acest articol a stârnit mai multe controverse, unii susținând că este un scenariu demn de filme SF, în timp ce foarte putini au dat crezare informației.

Pentru că acest scenariu apocaliptic să se contureze cât mai bine, ideea unei invazii extraterestre nu este departe nici de oficialii britanici. Nick Pope, angajat al Ministerului Apărării din Marea Britanie, a şocat opinia publică declarând că guvernul britanic este pregătit pentru o invazie extraterestră. În acest sens, au fost dezvoltate mai multe tipuri de arme secrete care ar împiedica o eventuală invazie extraterestră.

Avem câteva prototipuri de aeronave şi drone şi câteva tipuri de arme pe care nu le veţi vedea la ştiri în următorii 10-15 ani, aşa că am avea la ce să apelăm în cazul unei invazii extraterestre„, a declarat Pope pentru un ziar britanic.

ozn - Declaratie socanta: Marea Britanie este pregatita de o invazie extraterestra!

Poziția guvernului britanic cu privire la existența farfuriilor zburătoare este una fermă, acestea nu reprezintă niciun pericol pentru omenire. Cu toate acestea Pope crede că aproximativ 5% dintre farfuriile zburătoare care ne vizitează planetă sunt guvernate de intenții rele şi într-un viitor apropiat ar putea să-şi dorească cucerirea Pământului.

Este ciudat cum informații despre un presupus război cu extratereștri încep să se scurgă prin diverse canale de comunicare. Oare încearcă cineva să ne prevină cu privire la viitorul pericol la care vom asista necondiționat?

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top