Take a fresh look at your lifestyle.

DE UNDE VIN EXTRATEREȘTRII? De pe o plantă din Sistemul Solar

Existența OZN-urilor este o certitudine. Ele se deplasează în toată libertatea în spațiul terestru. Tentativa de a explora Universul este anevoioasă și presupune zeci de mii de ani, o perioadă incompatibilă cu existența unei entități biologice asemănătoare cu omul.

Acest lucru ar fi posibil numai în condițiile în care aceste entități ar dispune de aparate de zbor care să se deplaseze cu viteza luminii.

Civilizațiile extraterestre dispun de astfel de tehnologii care depășesc barierele impuse de viteza luminii. Aparițiile extraterestre nu sunt un fenomen limitat în timp. Probe ale unor astfel de apariții există de mii de ani.

Existența civilizațiilor extraterestre

Există trei piste care susțin această teorie. Prima dintre ele se bazează pe observarea directă a celor care au fost martori la astfel de apariții.

Cea de a doua presupune studii și documente declasificate. Cea de a treia pistă se bazează pe fotografii, filme, rapoarte întocmite ca urmare a misiunilor spațiale.

Dacă acceptăm cele trei piste privind existența extratereștrilor, întrebarea care se pune este de unde vin extratereștrii?

Loading...

Sunt cercetători care susțin teoria conform căreia, extratereștrii vin dintr-o altă dimensiune și au capacitatea de a se materializa sau disimula în timp și spațiu. Primul loc unde au fost observați extratereștrii a fost planeta noastră, unii specialiști susținând existența unor baze permanente pe Terra, în munți sau în oceane. Să nu uităm faptul că despre oceane cunoaștem foarte puțin. Doar 5% din adâncul lor a putut fi explorat.

Alți cercetători au emis ipoteza conform căreia există o complicitate între autoritățile militare și extratereștri, aceștia utilizând aceleași baze militare, cum ar fi Dulce sau Zona 51.

Luna, o colonie extraterestră

În opinia unor astronomi, Luna este un loc perfect, populat de extratereștri. Astfel s-ar putea explica fenomenele luminoase detectate pe suprafața lunară sau cea a structurilor de origine artificială. Fața nevăzută a Lunii ar putea fi o zonă cu baze extraterestre, un loc ideal, strategic și neobservabil.

Marte, o planetă plină de enigme

Ideea că pe această planetă există civilizații extraterestre a fost lansată în secolul al XIX-lea. Mai târziu, s-a spus că cei doi sateliți ai planetei, Phobos și Deimos sunt locuri ideale pentru baze extraterestre.

Imaginile surprinse de pe Marte sunt mărturii ale producerii unor anomalii greu de explicat. Marte are surse de apă, atmosferă, nori, zăpadă, dar și structuri care au ridicat multe controverse, referitor la forma lor, piramide, fortărețe sau o megastructură cu forma unui chip umanoid.

Centura de asteroizi, resurse de minereu

Este formată din mii de asteroizi, unii având dimensiuni impresionante. Probabilitatea existenței unor baze extraterestre este susținută de faptul că extratereștrii ar avea acces facil la minereurile din structura acestora.

autopsia extraterestrului

OZN-uri gigantice

Ideea că în interiorul acestora ar exista baze extraterestre nu este nouă. Aceste structuri gigantice zburătoare nu sunt altceva decât baze extraterestre. Este o teorie care are tot mai mulți susținători.

loading...

Comentariile sunt închise.