Mozaic

DE LA MAGIE LA ATACUL ENERGETIC

Egiptenii antici aveau o armă secretă cu ajutorul căreia luptau împotriva dușmanilor, a bolilor. Cu ajutorul magiei ei își asigurau sănătatea, norocul, dragostea și victoriile în războaiele pe care le aveau. Egiptul a fost numit țara lui Dumnezeu și a magiei.

Când pronunțăm cuvântul magie ne gândim la ritualuri interzise, vrăjitori, diavoli. În Egipt, realitatea era cu totul alta. Exista un adevărat univers ocult, mărturie sunt textele de pe bucățile de papirus, descoperite în interiorul piramidelor. Descântecul avea rolul de a distruge inamicul, indiferent unde s-ar fi aflat. Nu existau bariere impuse de distanță.

Magicianul pătrundea în universul victimei, cauzându-i grave probleme de sănătate sau chiar moartea. Magia egipteană se afla în strânsă legătură cu religia. Magii comunicau cu forțe de dincolo de viață.

Istoricul Budge scria în una din operele sale, dacă un om știa numele unui zeu sau al unui diavol și i se adresa cu acest nume, zeul sau diavolul erau obligați să facă ceea ce dorea omul.

Vindecarea unor boli nu se făcea prin medicina materială. Ritualurile erau forma prin care omul era vindecat. În ritualuri erau folosite păpuși din ceară cu ajutorul cărora controlau la distanță alte persoane.

Cercetătorii au descoperit un codex antic egiptean al cărui text este scris în limba coptă. Textele cuprind formule magice pentru alungarea spiritelor rele, pentru îndepărtarea vrăjilor de dragoste și îndepărtarea leptospirozei, o boală fatală.

Codexul datează din perioada în care mulți egipteni erau creștini și conține multe referiri la Iisus cel viu. În multe colțuri ale lumii era practicată o altă formă de vrăjitorie numită necromanția. Cadavrele morților erau deshumate în vederea obținerii unor profeții.

Necromanția este o formă veche a spiritismului, în care morții erau folosiți pentru a afla viitorul. În Cartea egipteană a morților și în Cartea tibetană a morților sunt prezentate astfel de practici.

Toate tipurile de magie, indiferent de spațiul etno-cultural, susțin că în afara lumii vizibile există și una invizibilă. În spatele fiecărui lucru există o forță, o energie, pe care specialiștii au numit-o mana, după termenul polinezian care o desemnează. Simbolul și obiectul au aceleași însușiri și caracteristici, se identifică.

Românii făceau vrăji în pragul casei, în ocolul vitelor, la răscruce de drumuri sau în apele și pădurile cu statut sacru.
Din cele mai vechi timpuri, românii, la fel ca alte popoare au practicat magia neagră. Se încerca o agresiune psihică, un atac direct sau indirect energetic. Subiectul devine agresiv, obosește repede, se îmbolnăvește.

magia si vrajitoria - DE LA MAGIE LA ATACUL ENERGETIC

Corpul uman este înconjurat de particule numite leptoni. Cu cât volumul leptonic este mai mare, cu atât puterile paranormale ale persoanei în cauză sunt mai mari. Câmpurile energetice umane se intersectează și în acest mod se produc schimburi de energie pozitivă sau negativă.

Atacul energetic crează blocaje la nivel fizic și mental. Atacul poate fi realizat și cu forța gândului, acesta fiind o formă de energie

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top